Sari la conținut
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Comunitatea soferilor profesionisti

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Postat
  • Members

Salut ,sunt nou pe acest forum am o rugaminte daca stiti  ceva despre aceasta firma sc CRETZ CARGO SRL , am vorbit cu cineva de la ei pentru angajare , pentru spania . Multumesc

Postat
  • Members

da tie ce ti-au zis colegule ca si eu am vorbit cu ei da mai trebuie sa mi iau adr-ul.cum e cu plata si km facuti??

pe viitor elimin comentariile daca mai prescurtati cuvintele

Editat de cico_3504
cuvinte prescurtate

Postat
  • Autor
  • Members

Salut , trebuie sa ti se elibereze cardul sau sa dai examen pentru adr, pe ce post incepator sau cu experienta 

Postat
  • Members

pe 21 am examenu.si dupa 3 saptamani cred ca vine atestatul.sofer in echipaj impreuna cu sotia colegule

Postat
  • Autor
  • Members

au am vorbit cu cineva de la firma CREBER, sateapta sa ii vina un camion nou cu care sa plec in spania eu sunt incepator , ca bani sunt putini dar asta este in prima luna 600 euro. Tu ce ai vorbit?

Postat
  • Members

da trebuie sa le vina un camion scania luna asta si unu luna viitoare.eu ca titular 1000 iar sotia ca sofer 2 la fel colegule.

Postat
  • Members

1600 pentru echipaj?!?!dacă vă duceți pentru banii ăștia ar trebui să vă cerceteze dna-ul,scuze moderatorilor dar nu mă pot abține

• 1 year later...
Postat
  • Members

Salut, urmeaza sa plec miercuri pe 2 martie in oradea sa semnez contractul cu ei si apoi plec catre spania. Este un coleg care au fost sau este la ei sa-mi spuna si mie daca este ok? Multumesc anticipat :)

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.