Sari la conținut
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Comunitatea soferilor profesionisti

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Sarbatori Fericite Soferii.RO

Featured Replies

Postat
  • Members

fie ca Sfintele Sarbatori sa va gaseasca in sinul familiei sanatosi si voiosi; tin sa urez tuturor colegilor LA MULTI ANI ;Sarbatori fericite ;si sa aveti un an mult mai bun  si mai prosper in 2012.  CRACIUN FERICIT Domnilor

Postat
  • Members

Echipa Soferii.RO va ureaza Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi !!  

Fie ca sarbatorile de anul acesta sa va umple sufletul de bucurie, incredere, speranta si iubire  , implinirea tuturor dorintelor , sanatate , fericire  si traditionalul LA MULTI ANI !!!

Stefan Hrusca - Colinde ( romanian christmas carol )

Postat
  • Members

Si eu va doresc SARBATORI FERICITE ! alaturi de cei dragi.

Postat
  • Members

multumim si tuturor colegilor un craciun fericit si un an nou fericit! :) :)

Postat
  • Members

Cu ocazia sarbatorilor de iarna,doresc sa va urez si eu multa fericire,sanatate,o masa imbelsugata inconjurata de cei dragi voua,si un an nou mai bun decat acesta care a trecut. Dumnezeu sa va dea sanatate si sa va pazeasca de toate necazurile. Sarbatori fericite!

NICU PALERU & TINU VERESEZAN - Poveste de Craciun

Postat
  • Members

multa sanatate putere in brate drumuri bune si fara evenimente neplacute tuturor soferilor

Postat
  • Members

Craciun Fericit !!!

dumptruckornament.jpg

Xmas2001_collagetruck.jpg

Postat
  • Members

Craciun Fericit la toata lume-a si multa sanatate va doresc si drumuri bune celor care sint pe sosele de sfintele sarbatori

Postat
  • Members

CRACIUN FERICIT! Tuturor soferilor in special celor  aflati departe de famile. Mosul sa va aduca tot ce va-ti dorit. Drumuri bune sa aveti.

Postat
  • Members

Datorita lipsei de inspiratie cauzata de absenta zapezii de afara va urez un simplu CRACUN FERICIT!

Postat
  • Members

Craciun Fericit la toti colegii,in special cei care nu au ajuns acasa .Sanatate si drumuri bune sa aveti.

Postat

Craciun Fericit la toti colegii si deosebit respect drumuri bune sa aveti.

Postat
  • Members

Va doresc si eu tuturor, un craciun cat mai frumos cu tot ce va doriti si sarbatori alaturi de cei dragi !!!

Postat
  • Administrators

Raiul s-a deschis si din el coboara cetele de ingeri. Ei coboara presarand cununi de petale peste lumea mare, cantand la lire canturi de sarbatoare. Dumnezeiestii prunci aduc cu ei marita veste a Nasterii lui Hristos. Asculta chemarea lor, deschide-ti sufletul si bucura-te caci ea este cheia spre fericire, belsug, implinirea viselor si un Craciun Fericit!

Consiliul de conducere al soferii.ro

Postat
  • Members

Multi ani fericiti , sanatate si implinirea tuturor nazuintelor ! Sa dea Dumnezeu un an prosper si mintea de pe urma a romanului! Noul an sa ne scape de necazuri , de rautati , sa ne adune la un loc , caci numai uniti putem sa ne facem viata lina!

Pentru toti ce s-au simtiti lezati de postarile mele , mosul a-si cere iertare ! Un gand curat!

Postat
  • Members

vreau si eu sa imi cer scuze persoanelor pe care le-am suparat aici pe forum si va asigur ca nu a fost cu rea vointa ci poate m-am lasat purtat de val si poate am jignit sau am suparat . Inca o data imi cer scuze si un an fericit la toti si drumuri bune si uscate si rotiile umflate

Postat

Multi ani fericiti , sanatate si implinirea tuturor dorintelor !

Postat
  • Members

La Multi ani !!!  Sanatate Maxima .Multa  Fericire..si  Drumuri  Bune sa avetiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Postat
  • Members

La Multi Ani  !! Sanatate in primul rand!! .. si Multa Fericire!!! 

Un an Nou .. cat mai BUN va doresc colegii !!! 

6916611.jpg

LA MULTI ANI  -  SOFERII.RO!!!!!

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.