Sari la conținut
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Comunitatea soferilor profesionisti

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

au dat faliment firmele de transport persoane??????

Featured Replies

Postat
  • Members

am vazut ca aici nu a mai postat nimeni,si as dori sa ma intorc la persoane din nou ,dar nu la tepariii,si pe salariu de mizerie.

• 11 months later...
Postat
  • Members

Salut ! NU au dat faliment , le merge acceptabil cred eu , doar ca vor sa raspandeasca  zvonul asta cu ,,faliment ,, ca sa nu dea banii toti la soferi , sau  sa nu dea bani la partidele politice , stat , Garda financiara etc....

E o moda sa se planga  mereu , eu nu i cred :) cel putin

• 3 weeks later...
Postat
  • Members

din ianuarie incepe falimentul mai tare dupa licitatie pe trasee

asa e am auzit si eu de aceasta licitatie , sunt curios ce o sa fie.... multi au cumparat masini noi sau second hand, se incearca sa schimbe putin ,,parcul ,, auto pt aceasta licitatie. DAR ...  e un mare ,,dar,, sunt si altii care vor castiga licitatii. La Atlassib  se doreste sa ia cu microbuze , autocare , autobuze , pana si cursele de la ,, tara ,, ....  abea  astept sa vedem ce o sa fie

Un an nou bun fericit va doresc !

Postat
  • Members

e foarte greu de lucrat in ziua de azi cu 'omul',eu am plecat de pe tir la transport persoane,nu mai este ce a fost odata,acum caut sa ma reintorc la prima dragoste

Postat
  • Members

e foarte greu de lucrat in ziua de azi cu 'omul',eu am plecat de pe tir la transport persoane,nu mai este ce a fost odata,acum caut sa ma reintorc la prima dragoste

LA MULTI ANI !  dragi colegi ! Nicu asa e , ff greu de lucrat cu ,,omul ,, mai ales la transport persoane unde  calatorii vor sa plateasca  cat mai putin sau deloc , si sa fie conditii de  5 stele . Cel mai bine i lasi pe calatori sa  reproseze , si faci ca tine... Astfel vei ajunge cu rest in rezervor :D si cu parul nefacut in culoarea alba..

Postat
  • Members

e asa o concurenta, si toti incearca sa ofere cat mai mult clientilor la un pret cat mai mic, incat... e de-a dreptul suspicios ca mai sunt pe piata. Ma refer la cei cu curse internationale. pe curse interne...e de obicei o supa dulce, din ce am inteles

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.