Sari la conținut
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Comunitatea soferilor profesionisti

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

nou posesor cat D...

Featured Replies

Postat
  • Members

Ma numesc  marius si sunt proaspat posesor de  cat d +atestat  si am cautat un forum  de acest gen pt a invata lucruri utile , ca stim cu totii ca  nu ne-am nascut invatati . 

va salut si va respect foarte mult  pe toti care profeseaza meseria  de sofer  ,  si eu o profesez dar la nivel mai mic  :D , pe un microbuz in regim propriu  fiind  de fapt  un second job.

de vreo 2 sapt e la mine  microbu'  si m-am acomodat destul de usor cu el , dar pot aparea si surprize :)) sa speram placute :D

o intrebare de incepator  :  daca uit sa setez tahograful pe  activitatea respectiva  este vreo pb ?

mentionez ca  tahograful e  analogic pt 2 pers  model mtco 1324 . 

va multumesc

[ataşament şters de admin din cauza vechimii]

• 5 weeks later...
Postat
  • Members

Ma numesc  marius si sunt proaspat posesor de  cat d +atestat  si am cautat un forum  de acest gen pt a invata lucruri utile , ca stim cu totii ca  nu ne-am nascut invatati . 

va salut si va respect foarte mult  pe toti care profeseaza meseria  de sofer  ,  si eu o profesez dar la nivel mai mic  :D , pe un microbuz in regim propriu  fiind  de fapt  un second job.

de vreo 2 sapt e la mine  microbu'  si m-am acomodat destul de usor cu el , dar pot aparea si surprize :)) sa speram placute :D

o intrebare de incepator  :  daca uit sa setez tahograful pe  activitatea respectiva  este vreo pb ?

mentionez ca  tahograful e  analogic pt 2 pers  model mtco 1324 . 

va multumesc

in romania nu am auzit de sanctiuni pentru asa ceva,dar in afara amenda e de 2000 euro pentru preselectarea necorespunzatoare a selectoarelor de activitati a tahografului, plus ca daca conduci singur trebue sa ai diagrama oarba completata in slotul 2
  • 4 weeks later...
Postat
  • Members

Nu inteleg cum adica oarba-completata?Eu stiam ca in slotul 2 cand esti singur bagi o diagrama fara nici un nume dar faci pe ea 4 x-uri mari la 12--3--18--21 asa m-a invatat un ARR-ist.

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.