Sari la conținut
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Comunitatea soferilor profesionisti

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Scania R420

Featured Replies

Postat
  • Members

Salut !

Vreau sa imi cumpar o Scania R420 din 2005 ..are 1.050.0000...cutie manuala..ce pareri aveti de ea ? merita cumparata ? ce pica in special la ele ?

• 2 weeks later...
Postat
  • Members

si eu sunt interesat daca ne ajuta si pe noi vreun coleg

Postat
  • Members

Daca dai ceva mai multe detalii , atunci ai primi mai mult ajutor.

Postat
  • Members

ce datalii sa dam colegu ca nu vindem nimic!am intrebat doar de scania r420 asta spune totul

Postat
  • Members

Cum sa spuna ma colegule totul? Daca vrei sa cumperi o masina, trebuie sa stii detalii  :| ca doar nu o cumperi sa te uiti la ea, si cum altfel vrei sa te ajute alti colegi, daca tu nu postezi detalii (starea tehnica, an,kilometraj etc.) In plus daca vrei sa iei masina, iti recomand sa cumperi una cu istoric intreg (chitante) pentru service si piese cumparate. In felul asta stii exact ce cumperi.  Asa daca vrei doar sa stii despre scania r420 ai gresit categoria. 

• 5 months later...
Postat
  • Members

Despre Scania R420 iti pot spune ca este un camion foarte fiabil (detin unul), dar din punct de vedere al intretinerii este destul de "piperat". Nu am avut evenimente majore, se incadreaza intru_un consum destul de bun (30-33% cu 22 tone) si chiar trage foarte bine.Dupa parerea mea este cem cel mai bun camion pe care l-am avut (nu am avut Volvo, trebuie sa recunosc), dar mare atentie la intretinere.Ea trebuie facuta la timp pentru ca o piesa de Scania este destul de scumpa. Bafta cu R-ul.

• 2 months later...
Postat
  • Members

Salut colegi

Din fericire detin o regina Scania si sunt mandru. Scania nu mai are preturi asa de piperate cum a auzit toata lumea in piata, daca o cumperi din afara tarii poti suna la Scania si iti zice istoricul de service la masina respectiva, la Scania Bucuresti a fost un prieten de al meu si are o constatare gratuita la masinile aduse de afara. Revizii cu filtre gratuite, pachete cu manopera inclusa la pretul de lista al piesei. Intr-un cuvant sunt profesionisti.

despre r420 poti suna la scania (daca vrei iti pot da si un numar de contact)

bafta

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.