Sari la conținut
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Comunitatea soferilor profesionisti

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Chestionare Atestate A.R.R * Program FULL * Gratis!

Featured Replies

Postat
  • Members
Multumim mult pentru program ! Daca ajungi pe la Constanta (locul de unde pleaca Lacrima lui Ovidiu, ai o sticla de la mine, eu nu stiu daca voi ajunge vreodata la Oslo)

As avea o intrebare. Chestionarul pe care il dam la examen este format din intrebarile care sunt in acest program ?

Intrebarile de pe calculator sunt cele din acest program, dar la chestionare si studiile de caz ai altele care nu sunt in program, iar alea sunt cu raspuns direct, adica nu ai variante de unde sa alegi ci trebe sa scri tu cu pixul raspunsul.

• 2 months later...
  • Răspunsuri 54
  • Citiri 78k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Postat
  • Members

Sa-i inveti cateceva pe cei care predau acele cursuri.

Daca erau dedicati muncii lor, asa cum ni se cere noua sa fim, invatau ceva de pe forumul nostru.

Iti spun asta ca am avut discutii si singurul argument al adversarului a afost " Ti-ai luat atestatul pe bani !"

Ma simt jignit la asemenea afirmatii.

• 2 weeks later...
Postat
  • Members

Buna seara,nici la mine nu merge programul acesta...imi este necesar,deoarece nu gasesc deloc atestate online.

Multumesc!

Postat
  • Members
Site'ul http://chestionare.net76.net/auto/ e facut beton :)

Si cel care administreaza site'ul chiar mi-a trimis niste pdf'uri cu raspunsuri cu tot ... baiat de nota 10.

Asa am si putut face programelul ce sper sa fie de ajutor multora.

se deschide o alta pagina,cum merge?

Postat
  • Members
Site'ul http://chestionare.net76.net/auto/ e facut beton :)

Si cel care administreaza site'ul chiar mi-a trimis niste pdf'uri cu raspunsuri cu tot ... baiat de nota 10.

Asa am si putut face programelul ce sper sa fie de ajutor multora.

se deschide o alta pagina,cum merge?

Salut, dai un click pe linkul ăsta http://www45.zippyshare.com/v/47249568/file.html

Apeși pe DOWNLOAD NOW (chenar portocaliu) și îți descarca aplicația.

Postat
  • Members

Salut la toata lumea! Sunt nou pe aici,dar in viitor,sper sa fiu mai des,si cat mai vechi! In legatura cu chestionarele de mai sus,ele sunt pentru ADR,nu pentru ARR. Sunt si altele,ca eu zic ca este diferenta intre ADR si ARR1

Postat
  • Members

Am mai gasit cateva gresite la REGULI INCARCARE..daca doresti le pot pune aici :) oricum e foarte bun programul. ,mersi mult

Postat
  • Members

Ghita,si la examen cat c=ce,unele intrebarierau gresite,dar erau bune la calculator! Acum vizita este 1 an=1 an,dar in examen o sa fie 1an cu 3 ani psiho!

Postat
  • Members
S-a rezolvat!

Trebuie sa il downloadezi din nou acum.

Acesta este linkul nou ... nu pot sa editez in primul post:

http://www47.zippyshare.com/v/49111362/file.html

Mersi!

File DOES NOT exist on this server. :(

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
Postat
  • Members

salutare tuturor...parerea mea este sa invatati din carte..pentru atestat marfa sunt 70 intrebari mari si late...iar cartea se da gratis la inscrierea cursurilor,asa ca e cel mai simplu,si cel putin stii ca din alea 70 iti cad sigur la examinare...bafta si drum bun

• 1 month later...
Postat
  • Members
salutare tuturor...parerea mea este sa invatati din carte..pentru atestat marfa sunt 70 intrebari mari si late...iar cartea se da gratis la inscrierea cursurilor,asa ca e cel mai simplu,si cel putin stii ca din alea 70 iti cad sigur la examinare...bafta si drum bun

Pe langa ca nu este gratuita, e si gresita si nu are erata.

E un exemplu clar de luare de bani degeaba. Nu-i doare capul de transport , doar de banii luati pentru asa zisa pregatire.

• 2 months later...
Postat
  • Members

Ce rost are cand poti sa inveti ca papagalul? Te prezinti la examen dai cu degetul acolo si gata, nu-ti mai trebuie... Pana la un interviu. Cand il pici si dai vina pe firma.

Postat
  • Members

Te familiarizeaza cu sistemul informatic si cu "logica" raspunsurilor.

Nu toata lumea s-a nascut cu laptop-ul pe bord!

• 2 weeks later...
Postat
  • Members

Buna ziua. Raspunsurile corecte la intrebarile din acest program unde le pot gasi ? Multumesc

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.