Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Postări Recomandate

• Members
Postat

11ani experienta extern, cu o pauza de 2 ani ( 2012- 2014) caut loc de munca pe comunitate, vorbitor de limba spaniola, engleza, cer corectitudine si seriozitate iar la randul meu ofer aceleași lucruri

• Members
Postat

Oare de ce, in momentul in care am specificat că nu se accepta plata la KM nu sa mai interesat absolut nimeni? O singura persoanaa sunat si într-adevăr se oferea sun salar fix . Pentru cei ce doresc si vor sa aibă angajat un sofer corect, muncitor, devotat meseriei si firmei angajatoare ....1850€ salar fix/luna .... si ne auzim la telefon. Mulțumesc.

• Members
Postat

Va salut , daca doriti sa lucrati pe Irlanda ,UK si Europa , va rog sa-mi transmite-ti cv-ul pe angajarisoferianglia@yahoo.co.uk si va contactez ,cat mai curand posibil ,pentru restul detaliilor . Nu discutam de plata / km si alte povesti , cu care sau invatat cate unii .... Salariul fix si bun ,pentru cunoscatori . Va multumesc .

• Members
Postat

Am fost contactat de către foarte multe persoane și firme , toți exprimandu-si intenția de a colabora cu mine, dar credeti-ma una se promite la telefon si alta este realitate față in față la un interviu. Față de ei ai îndatoriri si obligații "valeu mama mea" dar pentru tine siguranta "ba" , cei cu care m-am întâlnit zici că sunt făcuți de aceeași "mamă", mergând toți pe aceleași principii "Noi să avem" iar "Tu sa astepti", vai de noi soferii . Am rugămintea și apelez la umanitate, decență, respect, onoare la cei ce angajează sau colaborează cu "noi" soferii..... apreciati-ne , intelegeti-ne , PLATITI-NE.... și rezultatul va fi de 100% randament! Mulțumesc pentru înțelegere și corectati-ma daca am greșit . 0725331672 este numarul meu de telefon , aștept să sunați daca aveți nevoie de un sofer experimentat pentru transport international.

• Members
Postat

Am 2 cap tractor{man tga 410 xxl-2003 si daf xf 95 430-2002, ambele, euro3 ,arata si functioneaza f.bine, revizii la zi.Caut 2 soferi {"OAMENI"}cu experieta pe comunitate,lucru pe care eu nu-l am,ca inpreuna sa cistigam (eu sa reusesc sa le reinnoisc,ei un salariu decent si sigur 1500 euro/luna}.Astept sugestiile d voastra ! Tel 0749536743 . Am citeva drafturi de contract pt. comunitate. PS."Daca pina la acesta virsta nu am fost frumos si bogat deacum nici de cum nu mai cred ..."

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.