Members bornagain Postat Iunie 27, 2014 Members Postat Iunie 27, 2014 Buna ziua, sunt nou pe site'ul acesta. Am si eu o intrebare doar pentru cunoscstori. Vreau sa merg peste o saptamana in germania la lucru pe un camion 12t. Eu nu am facut atestatul de transport marfa pentru ca stiam ca nu trebuie in germania dar astazi m-am intalnit cu cineva care a spus ca trebuie. Stie cineva sigur daca trebuie? Multumesc mult!
Members emilianenko Postat Iunie 27, 2014 Members Postat Iunie 27, 2014 Pentru a putea conduce orice autovehicul sau ansamblu de autovehicule cu masa totala maxima autorizata mai mare de 3.5 tone este oblugatoriu atestatul transport marfa si e valabil pt toata Europa!
Members lkw_daniel Postat Iunie 27, 2014 Members Postat Iunie 27, 2014 Din septembrie încolo se va cere și pe Germania atestat... Până atunci dacă ai de muncă doar în Germania....dute liniștit...
Members bornagain Postat Iunie 27, 2014 Autor Members Postat Iunie 27, 2014 Ok, mersi mult. Deci nu e obligatoriu in germania. o sa ma apuc sa il fsc si ala, sper ca pana in septembrie sa imi vina...mersi pentru raspuns:).
Members bornagain Postat Iunie 28, 2014 Autor Members Postat Iunie 28, 2014 Ok, deci nu trebuie niciun atestat pentru a conduce camioane in Germania. Am vorbit cu patronul unde merg eu si a spus ca nu le'a cerut lucrul asta pana acum. Asta doar pentru altcineva care are aceeasi intrebare pe care am avut'o eu. Drumuri bune la toata lumea! Se poate inchide topicul. Multumesc!
Postări Recomandate