Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Postări Recomandate

• Members
Postat

Buna ziua, sunt nou pe site'ul acesta. Am si eu o intrebare doar pentru cunoscstori. Vreau sa merg peste o saptamana in germania la lucru pe un camion 12t. Eu nu am facut atestatul de transport marfa pentru ca stiam ca nu trebuie in germania dar astazi m-am intalnit cu cineva care a spus ca trebuie. Stie cineva sigur daca trebuie? Multumesc mult!

• Members
Postat

Pentru a putea conduce orice autovehicul sau ansamblu de autovehicule cu masa totala maxima autorizata mai mare de 3.5 tone este oblugatoriu atestatul transport marfa si e valabil pt toata Europa!

• Members
Postat

Ok, mersi mult. Deci nu e obligatoriu in germania. o sa ma apuc sa il fsc si ala, sper ca pana in septembrie sa imi vina...mersi pentru raspuns:).

• Members
Postat

Ok, deci nu trebuie niciun atestat pentru a conduce camioane in Germania. Am vorbit cu patronul unde merg eu si a spus ca nu le'a cerut lucrul asta pana acum. Asta doar pentru altcineva care are aceeasi intrebare pe care am avut'o eu. Drumuri bune la toata lumea! Se poate inchide topicul. Multumesc!

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.