Members claudiucld Postat Iulie 12, 2014 Members Postat Iulie 12, 2014 va salut am si eu o mica problema. dupa cum zice si titlul, tahograful nu vrea sa imi dea cardul. imi spune "eliberare nu posibila" ati intampinat aceasta problema? cum o rezolv? atasez si o poza ca sa vedeti exact ce imi arata Citează
Members Mario Bandit Postat Iulie 12, 2014 Members Postat Iulie 12, 2014 E varianta adr , pune contactul si dupa va executa cererea :D Mesajul apare cand apesi pe buton in mers , cand nu e pus contactul la variante le adr , cand esti in proces de descarcare date , cand dupa o insertie si procedeul de activare / citire a cardului se cere eliberarea sau si in cel mai rău caz , defect pe mecanismul intern . 1 Citează
Members podoleanu Postat Februarie 14, 2017 Members Postat Februarie 14, 2017 offtopic,... 3 comentarii puse aiurea pe unde ai vrut tu..nu conta ca nu are nici o legatura cu tema subiectului..2 au fost eliminate...ramine doar acesta..fugi rapid si citeste regulamentul acestui forum...vei intelege multe... Citează
Members Mario Bandit Postat Februarie 14, 2017 Members Postat Februarie 14, 2017 Tu vezi titlul subiectului ? Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.