Moderators cico_3504 Postat Iulie 13, 2014 Moderators Postat Iulie 13, 2014 Am avut neplacerea sa ajung in magazinul Auchan din Titan Bucuresti,fusesem la un prieten in zona si am zis ca daca tot sunt acolo de ce sa nu cumpar din acel supermarket ce aveam nevoie.Greseala mare..Printre alte cumparaturi am luat si o piine feliata pawe.Ajuns dupa citeva ore acasa desfac ambalajul sa ne pregatim de masa cind observ ca lipsea pe interiorul feliei cam jumatate dintr-o parte in alta..ziceai ca vrusese cineva sa isi faca un sandwich triunghiular si taiase toate feliile in afara de primele dintr-o parte sau alta.Valoarea nu are importanta..dar faptul ca vindeau ceva de panificatie in acea stare m-a deranjat..asa ca am preferat sa ma reintorc si sa atrag atentia...Ajungind acolo...stind vreo 10 minute sa vina cineva competent am observat insa ca stau prost nu numai la acest capitol ci si la multe altele...la electronice ,la ustensile de bucatarie,in general obiecte..Acum poate era duminica si n-a..s-au adunat toti cind m-am reintors eu la acel magazin.Fiind cu o parte din felii pe masa de la serviciul clientii logic ca si ceilalti observau de ce venisem acolo...Asa am aflat ca se intimpla des acest lucru...Faptul ca au dorit sa imi schimbe produsul...ca s-a incercat sa mi se spuna ca de vina este procedeul de taiere...nu m-a mai impresionat...prea multe retururi intr-un timp foarte scurt..Asa ca sfatul meu...daca totusi intrati vreodata si doriti sa cumparati ceva de la panificatie..electronice..auto..ustensile...verificati produsul pe loc...asa nu riscati sa pierdeti ulterior timp,bani...pentru o lipsa..stricaciune...Sincer...nu mai am ce cauta printr-un auchan chiar daca ar fi singurul supermarket din oras... Citează
Moderators cico_3504 Postat Iulie 13, 2014 Autor Moderators Postat Iulie 13, 2014 acum aprofundind subiectul...mai apar destule....https://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q= ... byRSuMAvRA sau asta..cica tot pe la panificatie..https://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q= ... aIvwD94B7g Citează
Moderators cico_3504 Postat Iulie 13, 2014 Autor Moderators Postat Iulie 13, 2014 gluma..ca gluma..birfa ca birfa...dar cred ca este bine sa le dam peste nas de fiecare data cind se intimpla asa ceva indiferent de valoarea produsului... Citează
Members carco Postat Iulie 14, 2014 Members Postat Iulie 14, 2014 Nu înteleg după ce mănânci pâine în primul rând! Citează
Moderators cico_3504 Postat Iulie 14, 2014 Autor Moderators Postat Iulie 14, 2014 pai bausem niste apa..nu trebuia sa maninc si piine atunci...ca untura cu ceva sare deja aveam prin casa Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.