Members remus77 Postat Septembrie 10, 2014 Members Postat Septembrie 10, 2014 Salutare colegi !Am vazut pe site ca la toate anunturile colegilor nostri in cautarea unui loc de munca se da o adresa de mail a acestei firme si sant nedumerit .Ori este o firma foarte mare si are nevoie constant de soferi ori o fi vrei teapa ?Astept raspunsurile voastre.Va doresc drumuri bune ! indicat sa citesti regulamentul Citează
Moderators cico_3504 Postat Septembrie 10, 2014 Moderators Postat Septembrie 10, 2014 daca recitesti vei observa ca un utilizator a intrat si la orice anunt al cuiva care doreste sa munceasca a lasat mesajul lui..in care a aparut si adresa de mail...daca folosesti ''cerebelul''... inseamna ca persoana respectiva doreste unul sau mai multi soferi si a avut bunavointa si timp sa caute pe la toti cei interesati..care vor aplica sau nu....deci o cu totul alta poveste....gindeste... Citează
Members mica1292 Postat Septembrie 12, 2014 Members Postat Septembrie 12, 2014 eu unul am vorbit cu respectivul si mi se pare vrajeala mare.in primul rand vorbeste exact ca in reclamele de la teleshoping,iti zice ca esti fericitul care a fost ales din alti 50(chiar daca ai experienta 0),apoi daca ii zici ca ai ceva dubii in legatura cu firma iti zice ca ce inseamna asta,ca el isi pierde timpul degeaba cu tine(chiar daca e normal sa ai retineri avand in vedere faptul ca e un necunoscut)...oricum,daca il stie cineva si e serios omul,imi cer scuze,impresia asta mi-a lasat-o cat timp am vorbit cu el la telefon. Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.