Vizitator Anonymous Postat Aprilie 23, 2010 Postat Aprilie 23, 2010 Buna ziua Ofer spre vanzare mai multe antene pentru statii auto de diferite dimensiuni/firma, cu talpa magnetica sau fixe. Citează
Members b93lfk Postat Aprilie 24, 2010 Members Postat Aprilie 24, 2010 niste preturi poti sa dai ? Citează
Members yo5peb Postat Aprilie 24, 2010 Members Postat Aprilie 24, 2010 si pentru ca conteaza dimensiunea...sau conteaza.... cit e cistigul la antene,..ma refer la cistigul in DBi si nu in euro, . citeva detalii despre livrare, garantie..... parerea mea, Citează
Members Sornicu Postat Aprilie 24, 2010 Members Postat Aprilie 24, 2010 ai ceva pentru passat variant? ca a mea a facut pasi,fira-r mama lor de hoti! Citează
Vizitator Anonymous Postat Aprilie 24, 2010 Postat Aprilie 24, 2010 Un pret, 70 lei fiindca sunt folosite, le-a folosit tatal meu pentru firma, dar din pacate cu criza asta lucrurile nu prea mai merg cum trebuie... am cele din poza plus inca cateva bucati. yo5peb, +3 dBi aproximativ, majoritatea au bobina mare, nu stiu exact pentru ca dupa cum am spus nu sunt noi asa ca nu mai am nici o hartie cu specificatii, oricum nici prea vechi nu sunt, folosite aproximativ 5 luni. Livrare prin orice curier Citează
Vizitator Anonymous Postat Mai 1, 2010 Postat Mai 1, 2010 Sirio 5000 ai si dacă da la ce pret Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.