Sari la conținut
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Comunitatea soferilor profesionisti

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

iveco stralis2007

Featured Replies

Postat
  • Members

Buna, cine are idee de ce fac condens in buteliile de aer la un iveco stralis? Dau drumul zilnic la apa din butelii de câteva luni.

Postat
  • Members

Vezi sa nu ai probleme cu compresorul (garnitura,respectiv chiulasa compresorului).Spune ce cantitate de apa si la ce perioada.Drumuri lungi si platite

Postat
  • Members

Exact aceeasi problema o am si eu. Ieri am schimbat filtrul de la uscatorul de aer, o sa-ti spun saptamana viitoare ce s-a intamplat.

• 2 weeks later...
Postat
  • Members

Colegule schimba filtru uscator si baga pe instalatie niste alcool tehnic sa nu ai surprize acum pe timp de iarna sa iti inghete condensul in supape

• 2 weeks later...
Postat
  • Members

Colegilor, dupa ce mi-au schimbat filtrul de la uscatorul de aer aproape nu s-a schimbat nimic, apa in butelii la greu. O fi avand probleme compresorul, cum zicea un coleg? Am observat ca nici nu refuleaza bine, parca se chinuie sa refuleze. Uneori presiunea la aer ajunge pe rosu dar nu se aprinde nici un martor la bord. Nici nu stiu daca sunt martori pt presiunea de aer prea mare. Asteptam sfaturi de la colegi mai priceputi!

• 3 years later...
Postat
  • Members

Ai rezolvat problema ...ma confrunt si eu cu aceeași problemă...apa in buteli le greu iveco stralis 

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.