Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Postări Recomandate

• Members
Postat

Buna ziua sunt tanar am 26 de ani si caut de munca ,posed permis B din 2008 si C. E din 2014 ,am atesta marfa agabaritic si ADR + card tahografic ,am exp pe comunitate aproape 3 luni ,iar in tara am mai lucrat pe trakar si sprinter,  imi puteti spune la ce firme as putea sa lucrez .

Va multumesc!! tel 0766733899

• Members
Postat

multumesc colegii am depus actele dar nu ma contactat nimeni ,am toate actele valabile ,card tahograf si pe 28 imi iasa si ADR si nu imi gasesc de munca .

• Members
Postat (editat)

Pentru  PYU//. Si eu colegu am dat pentru atestat si card / a durat 3 saptamini pina au venit /patronul a dat masina altui coleg acum stau pe dreapta ca nu are alt auto.Caut in alta parte dar nu gasesc.AM experienta pe Bulgaria si Grecia aproape un an , si stau. Mai caut

indicat sa citesti regulamentul si sa te conformezi,vei pierde comentariile in caz contrar

Editat de cico_3504
cuvinte prescurtate
  • Members
Postat (editat)

daca esti din tg jiu....si ancepator du te la dumagas....

colegu si la dumagas am trimis cv si nu m- au sunat

Editat de cico_3504
cuvinte prescurtate
  • Members
Postat

stiu ca este cam greu de gasit, nici prin cap nu imi trecea cu toate atestatele in buzunar si  cu card tahografic  sa nu iti gasesti de munca

• Members
Postat

Buna seara  sunt tanar am 26 de ani si caut de munca ,posed permis B din 2008 si C. E din 2014 ,am atesta marfa  agabaritic  ADR + card tahografic , sau daca imi puteti spune la ce firme as putea sa lucrez ,am experienta pe 3,5 tone iar pe comunitate aproape 3 luni .

Va multumesc!! tel 0766733899

• Members
Postat

colegule pyu incearca si la waberers, dar du-te direct la firma nu prin telefon, eu am 39 ani  si sint incepator, tot din gorj, eu am fost la ei, am fost admis, acum astept sa ma cheme la cursuri....

• 1 month later...
  • 1 month later...

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.