Sari la conținut
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Comunitatea soferilor profesionisti

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

soferii din anglia ce sa fac sa nu imi opreasca asa de mult taxe

Featured Replies

Postat
  • Members

buna ziua am 2 luni de cand sunt in anglia si lucrez ca sofer la o agentie, ma plateste 9 lire classa 2 si 11 clasa 1  acum momentan ma trimis la o firma yusen logistic si lucrez pe camion clasa 2 problema este ca imi opreste foarte mult P A Y E  si nat ins cam circa 100 si ceva de lire pe saptamana adica cam din 450 de lire daca mai iau 300 si ceva ce as putea sa fac am auzit ca ar fi o idee sa iti faci firma sau limited company ceva de genu va rog dati-mi niste sfaturi scuze daca am facut greseli de ortografie .

Editat de cico_3504

Postat
  • Members

cred ca tu esti platit prin umbrella...si atunci de aceea ai asa mari taxele,verifica subiectele cu uk,anglia si sigur vei gasi mai multe informatiii...la cald..iesi mai ieftin ca self sau cu ltd...

Postat
  • Autor
  • Members

nu am gasit mai nimic daca sar putea sami zica cineva care sunt avantaje dezavantaje daca iti faci firma sau ce ai putea sa faci va multumesc

Postat
  • Members

daca imi aduc aminte bine am mai discutat si inainte,vroiai sa pleci cu MRR,..uitate si pe acest subiect,vezi la urma ca mai sunt ceva linkuri..cit despre intrebarea ta..e mai bine sa platesti 150 lire saptaminal sau 50[ca ideee,nu stiu exact cit vine]

http://forums.soferii.ro/index.php?/topic/10451-angliacerinteregulietc/?hl=anglia

• 3 months later...
Postat

cezar. deschide-ti ltd...sub 12 lire pe ora nu ai ce lucra...pe 40tone,

drumuri bune

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.