Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Postări Recomandate

• Members
Postat (editat)

salutari.cine stie sa imi spuna si mie,inca lucrez(nu mi-am dat demisia)  la o firma micuta din cj.inca nu mia platit restul de diurna pentru luna martie circa 600 euro si pe aprilie 1700,ce pot face sa imi scot banutii oare.

Editat de cico_3504
  • Members
Postat

Salve,eu cred ca ITM-ul poate face ceva să-ți primești drepturile, mergând și făcând reclamație

salutari.cine stie sa imi spuna si mie,inca lucrez(nu mi-am dat demisia)  la o firma micuta din cj.inca nu mia platit restul de diurna pt luna martie circa 600 euro si pe aprilie 1700,ce pot face sa imi scot banutii oare.

• Moderators
Postat

pentru orice litigiu de munca primul pas este adresa[prezentare ] la ITM,apoi la tribunal,nu se taxeaza litigiile de munca..doar daca vrei sa iti pui tu avocat

• Members
Postat (editat)

mda.multumesc de informatii colegii.cine stie sa imi spuna cate zile are voie sa intarzie maxim cu plata diurnei o firma?intreb pentru  ca in urma unei "discutii",mi sa spus ca oricum suntem in termenele legale si ca momentan nu am ce sa fac.

Editat de cico_3504
  • Members
Postat

tu vorbesti prima data  despre "diurna" si apoi spui ca este in temenul legal !!!

(diurna inseamna in romaneste la inceput)

( la asta care este in termanul legal cum ii spui tu  ii zice  "pe urma", dar se pare ca deja se pierde)

• Members
Postat

cu respect domnul Gongy,eu intrebam ceva,pentru ca sunt la inghesuiala,nu am nevoie de corectari gramaticale,daca ma poti ajuta cu vreun sfat bine,daca nu lasa-ma in amarul meunu cred ca suntem la scoala ca sa ma corectezi.(ca info pt tine cred ca DIURNA= zilni,sau de zi,nicidecum la inceput).o zi buna sa ai in continuare.

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.