Sari la conținut
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Comunitatea soferilor profesionisti

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Cursa ocazionala internationala

Featured Replies

Postat
  • Members

La una din cursele ocazionale de persoane externe trebuie sa ai autorizatie de transport international  -sunt curde liberalizate si neliberalizate, sunt curse in UE sunt curse in afara UE deci cine stie la care cursa trebuie?Eu m-am documentat dar vreau sa stiu si parerea  celor care fac mai des astfel de curse si  as vrea sa stiu programul de conducere in trei soferi.

• 1 year later...
Postat
  • Members

nu exista program in trei soferi atat timp cat in tahograf intra doar douo diagrame...........eu am luat amenda in italia pe acest motiv ca am tras-o pe spate

Postat
  • Members

Salut Cursa ocazionala este aceea cursa la care se foloseste caietul cu foi de parcurs ptr international (cu foi verzi) si se considera ca aceea cursa se face la cerere.Daca se face in tarile UE se foloseste acel caiet daca cursa se face in afara UE se foloseste caietul Interbus .Soferul 3 trebuie sa aiba pe diagrama cind este scoasa din aparat (la pauza )pe spatele diagramei dunga cu pixul ptr orele cind diagrama nu este in aparat Ptr card datele ptr sofer 3 trebuie introduse manual pentru timpul cit cardul nu este in aparat.Drumuri bune

• 1 month later...
Postat
  • Members

tot ce iti trebuie pt o cursa ocazionala internationala afli la arr...ca de aia dam noi bani sa ne luam atestate.....nu ca sa povestim....aici discutam nelamuriri....

• 1 month later...
Postat
  • Members

si mai nou am inteles ca trebuiesc anuntate la arr cursele care urmeaza facute

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.