Sari la conținut
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Comunitatea soferilor profesionisti

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Postat
  • Members

Salut colegii!

Are cineva informații despre firma aceasta?

Mulțumesc!

Trimis de pe al meu GT-I9505 folosind Tapatalk

Postat
  • Members

am sunat la ei,promite 50 e pe zi,2 luni cu 2 saptamini,dar cind iam spus ca vreau diurna mentionata in contractul de munca sa incheiat si discutia.....cam atit

Postat
  • Members

Promit multe angajatorii ăştia... Până la urmă diurna este neimpozabilă (35 - 84 euro), nu înțeleg de ce angajatorii se feresc să o menționeze în C.I.M. sau printr-un act adițional. Când mergi la interviu îți promit marea cu sarea şi apoi te trezeşti cu penalizări că nu ai făcut km care îi vrea el, că ai consumat prea multă motorină (exe. Vlase Spedition) şi alte zeci de motive să ajungă tot la salariul de 1000 - 1200 euro.

Postat
  • Members

E simplu ,daca pun in anexa C.M. ului x diurna , cum crezi ca pot frauda pana la limita deductibila dar neimpozabila a diurnei ??

Postat

Exact, tie ita 50, ei 34 asta pe zi, apoi din sporuri la salariu inca 250 pe luna, uite ca 1250 € cca pe luna se varsa in conturile lor...atatea sesizari la ITM, ISCTR, dar na...o mana spala pe alta si toata lumea e multumita...asta e tara in care traim

Postat
  • Autor
  • Members

Căutam o vorbă de la angajați.

La telefon promit minim 1800.

Trimis de pe al meu GT-I9505 folosind Tapatalk

Postat
  • Members

Eu am lucrat la ei o scurta perioada.Nu recomand nici celui mai mare dusman.As putea scrie enorm despre Dragos Machioiu

Pe scurt,te rogi de ei sa te aduca acasa,banii se dau doar daca vrea Dragos,Se da peste program ca plateste Dragos,Dispecerele sunt dezastru,se dau si amenzi daca nu raspunzi la telefon(in timp ce incarci sau descarci) sau alte Romanisme de dambovita.Daca sunteti curiosi o sa imi fac timp sa scriu cu lux de amanunte 

Postat
  • Autor
  • Members

Pai zi-ne acum acum, ca ei angajeaza. Sa stie toata lumea de ce sa se fereasca. Si cand ai lucrat la ei?

• 3 months later...
Postat
  • Members

Sallut

Aș vrea să lucrez ca tractionist pentru Macbros,acum vă rog dacă știți ceva despre aceasta firmă!suntserioși,fac plata la timp,etc.

Vă mulțumesc 

Editat de cico_3504

Postat
  • Members
La 20/03/2016 la 20:39, NeacsuA a spus:

Eu am lucrat la ei o scurta perioada.Nu recomand nici celui mai mare dusman.As putea scrie enorm despre Dragos Machioiu

Ai lucrat ca șofer sau tractionist?

Editat de cico_3504

Postat
  • Members
La 6/24/2016 la 8:21, Gelutransport a spus:

Sallut

Aș vrea să lucrez ca tractionist pentru Macbros,acum vă rog dacă știți ceva despre aceasta firmă!suntserioși,fac plata la timp,etc.

Vă mulțumesc 

mai bine fugi /

Postat
  • Members

explica si de ce..daca cunosti informatii...asa..doar o vorba aruncata..nu e de ajuns....

• 1 year later...
Postat
  • Members

Salut colegii eu am lucrat aproape 3 luni si m-am pricopsit cu teapa de 1800 de euro fara nici un motiv am venit acasa si nu a vrut să-mi dea banii munciți asta in 2018 cind auziți de nenorocitu asta de Dragoș Machioiu si firma lui nu va uitați in urma trebui sa fugiții.Sa aveti drumuri bune si evitați gunoiul asta de om nenorocit.

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.