Members Babtan Postat Martie 7, 2016 Members Postat Martie 7, 2016 Un coleg care ma poate ajuta am un tga 480 common rail din 2008 euro 5 am schimbat pompa de inalta am schimbat supapa de pe rampa am schimbat pompa de amorsare noua și îmi da egr 03779 și scrie STOP ma poate ajuta ceva coleg ? Menționez ca înainte sa schimb pompa de inalta nu mi apărea aceasta eroare Citează
Moderators cico_3504 Postat Martie 7, 2016 Moderators Postat Martie 7, 2016 Si de ce crezi tu ca este bine sa o postezi la rubrica ''Anunturi,idei si plingeri la adresa forumului...subsectiunea circotasi..''..Sper ca stii sa citesti...data viitoare il elimin..acum este mutat la o sectiune apropiata de cerinta ta.. Citează
Members Babtan Postat Martie 7, 2016 Autor Members Postat Martie 7, 2016 salut imi cer scuze , dar eram la volan ... ...ok..succes pe viitor,drumuri bune Citează
Members alint Postat Martie 22, 2016 Members Postat Martie 22, 2016 Salut Dute la cei care ti-au schimbat pomba, daca ai garantie, din cauza ei este nu face presiune suficienta in rampa, Citează
Members fery20 Postat Martie 27, 2016 Members Postat Martie 27, 2016 Colegule ala mai mult ca sigur e cod EDC si se refera la faptul ca ai presiune scazuta in rampa de injectie . Daca zici ca ai schimbat pompa desi nu cred ca era de la ea cel mai posibil e sa fie unul sau mai multe injectoare care scapa motorina pe retur . Bafta Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.