Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Accidente de pe teritoriul romaniei si din alte tarii

Postări Recomandate

Vizitator Anonymous
Postat

Ce urat......in ce a lovit ?

ma soferu a zis ca cica a adormit si a lovit remorca unui tir de era oprit in parcare

• 2 months later...
  • Members
Postat

Este un accident de anul trecut,l-am pus deoarece soferita decedata am inteles ca era romanca. Toti gresim,ideal este sa invatam din geselile altora.

• VIP
Postat

Sti de ce au fost oprite camioanele cu bot (Volvo si Scania) din productie(pentru europa) din cauza accidentelor asupra pietonilor,de ce crezi ca toate camioanele noi au oglinda si deasupra parbrizului?

• Members
Postat

Accident pe A65 sensul dinspre Kalsruhe Lindau

Masina era cu nr de HU era culcata usor avind in vedere ca spoilerele pe stinga nu sunt sparte. Sensul spre Landau blocat total, coada pina in Kalsruhe :-\\:-\\

DSCN2240.jpg

DSCN2238.jpg

DSCN2239.jpg

• 2 months later...
  • Members
Postat

Era din Botosani si avea 22 de ani.Lucra cu sotul ei dar el a scapat...In ianuarie 2010 a fost accidentul-6 camioane si doua autoturisme.

(ma refeream la accidentul postat de ROSSY)

Vizitator Anonymous
Postat

Este un accident de anul trecut,l-am pus deoarece soferita decedata am inteles ca era romanca. Toti gresim,ideal este sa invatam din geselile altora.

ASA ARATA ACCIDENTUL INAINTE SA APARA GUARDIA CIVIL

accidente_007_thumb.jpg

Vizitator Anonymous
Postat

SI ASA ARATA IVECO DUPA CE LA TRAS DIN SEMIREMORCA FRIG...FATA CARE ERA LA VOLAN A MURIT INTRE FIARELE CONTORSIONATE LA 20 DE MINUTE DUPA ACCIDENT. SOTUL CARE ERA IN DREAPTA A SCAPAT DUPA 5 OPERATII SI 6 LUNI DE SPITALIZARE.

accidente_girona_010_thumb.jpg

• 2 weeks later...
  • Members
Postat

O parte de vina o are si femeia, ca nu s-a asigurat , asa cum este normal sa o facem atunci cand trecem strada.Partea mai mare de vina o are soferul, care se vede din imagini ca nu a franat si nu a redus viteza pana la evitarea oricarui pericol.

• 2 months later...

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.