Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Postări Recomandate

• Members
Postat

Bună ziua, va rog frumos îmi puteti da , daca stiti niste informatii despre Viger Transporti din italia ? Sotul meu a fost trimis de tomassi group la această firma si pică nervos deja. Va rog din suflet. Drumuri bune.

• Moderators
Postat

L-am mutat de la soferi din italia ca nu era bine postat comentariul....poate reuseste cineva sa va dea informatii mai rapid in acest mod,succes

ps =poti cauta pe forum si discutiile despre tomassi..sa va faceti o idee...uite linkuri sa iti fie mai usor

• Members
Postat

Multumesc frumos. Nu prea ma descurc cu forumul dar o sa caut. Trebuie neapărat să caute in alt loc,nu a mai venit în tară de 1 an jumate si psihic e la pământ cu ei si tot ce tine de firma. Multa sanatate si drumuri bune

• Members
Postat

Dati clic pe subiectele care sunt atasate de colegu si cititile la final va faceti o idee, un an jumate sa nu vina acasa , cred ca si lui ii place

• Moderators
Postat

acum sper ca contul nu e o gluma si pe el este sotia unui coleg..ca e masculin...no...in fine...revenind la subiect....atita timp departe de casa..e ceva in neregula..uitate pe forum ca avem si un reprezentant de la tomasi...ia legatura cu el daca este si vezi cam care e situatia reala...le combini pe amindoua variantele si vezi ce iese

• 4 months later...
  • Members
Postat

viger transporti ca la aeroport uni pleacă alți noi vin momentan lucrez acolo bani se dau la timp dar poți să pleci acas oricănd depinde căt de nervos îl prinzi pe unul din șefi 

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.