Members newtrucker Postat Iunie 11, 2016 Members Postat Iunie 11, 2016 Buna ziua, stie cineva echivalentul din principalele tari din comunitate pentru certificatele de calificare profesionala: CPI, CPC, ADR, ATP... etc. Imi trebuie aceste denumiri pentru CV in diferite limbi/tari din comunitate (ma gandesc ca nu merge sa scrii CPI.. etc.) Va multumesc, Victor. Citează
Members Mario Bandit Postat Iunie 11, 2016 Members Postat Iunie 11, 2016 Salut , in Spania atestatul profesional se numeste C.A.P , in traducere certificatul de aptitudini profesionale si poate fi de cap de initiere ( cpi ) sau cap de continuitate ( cpc ) . . 1 Citează
Moderators cico_3504 Postat Iunie 11, 2016 Moderators Postat Iunie 11, 2016 decit sa te complici cautind denumiri din diferite tari nu crezi ca e mai bine sa spui ca ai toate atestatele full..nu de alta dar de exemplu nu poti avea si cpi si cpc..ori unul..ori altul..si daca o faci pentru o tara externa e de ajuns sa spui ca esti sofer.. Citează
Members newtrucker Postat Iunie 12, 2016 Autor Members Postat Iunie 12, 2016 Am gasit pe net. Se pare ca denumirile sunt foarte simple: CPC - Driver Qualification Card Cartela Conducatorului Auto - Driver Card ADR - Certificat de Formation de Conducteur Citează
Moderators cico_3504 Postat Iunie 12, 2016 Moderators Postat Iunie 12, 2016 era de ajuns sa citesti ce scrie pe ele..daca inca nu le ai e o alta poveste..dar daca le ai in posesie uitate cu atentie in partea de sus si o sa vezi ca scrie acelasi lucru Citează
Members newtrucker Postat Iunie 13, 2016 Autor Members Postat Iunie 13, 2016 (editat) Inca nu le am fizic, am doar CPI pe care l-am luat in 09.06, saptamina. trecuta iar ADR doar acum incep cursul. Editat Iunie 13, 2016 de cico_3504 Citează
Moderators cico_3504 Postat Iunie 13, 2016 Moderators Postat Iunie 13, 2016 atunci spune in cv ca ai atestatele profesionale plus adr-ul.....nu de alta dar cpc-ul il vei avea dupa 5 ani..acum ramii doar cu cpi-ul.. Citează
Members Mario Bandit Postat Iunie 14, 2016 Members Postat Iunie 14, 2016 Mai exact , CPI (a) ... Citează
Members newtrucker Postat Iunie 14, 2016 Autor Members Postat Iunie 14, 2016 Cunosc diferenta intre CPI si CPC... doar ca le-am enumerat pe toate... Citează
Members mondialu86 Postat Iunie 26, 2016 Members Postat Iunie 26, 2016 newtrucker unde faci atestatele si cat te costa Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.