Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Postări Recomandate

• 1 month later...
  • Răspunsuri 479
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Vizitator Anonymous
Postat

am fost si eu acolo la kim,sunt dezamagit total,daca nu esti polonez,bulgar,lituanian,estonian sau rus esti considerat o carpa necesara,nu ai nici un drept,numai obligatii.pt cei care doresc sa plece acolo ii sfatuiesc sa se gandeasca de 3 ori inainte sa plece acolo.cei care ii trimit acolo le promit soarele si luna de pe cer dar cand vor ajunge acolo vor avea surprize mari de tot.timpii de conducere nu se respecta iar amenzile nu se platesc de catre firma,iar daca vrei sa sa i respecti vei pleca acasa,eu am lucrat 3 luni la ei si mi a ajuns,nu mai zic ca daca primesti comanda gresita si te duci tu esti de vina,nu dispecerii care ti au dat o,e misto chestia aia cu netul,apa calda,conditii belea,hotel 3 stele iar cand ajungi acolo vezi ca nu ai curent in camera,nu ai caldura,nici macar un cearceaf sau o patura,apa calda doar daca visezi frumos noaptea,net???bucatarie???conditii?oriunde dar la kim nu cred.asa ca cei care vor sa se duca si se lasa amagiti de B.A.C cl n ar trebui sa se mai gandeasca

Vizitator Anonymous
Postat

aveti grija ca cei care va trimit acolo nu au nici un interes sa spuna adevarul despre ce se intampla acolo,mai exact despre mafia rusa,ei vor sa si ia comision de pe urma celor care i trimit acolo,spun ca totul e roz bonbon acolo iar cand te vei duce te vei lovi de crudul adevar,dispeceri polonezi care te injura,morton care le tine parte,conditii super,totul lapte si miere,ATENTIE MARE  fratilor

Vizitator Anonymous
Postat

cei de la cluj vor plati curand pt tepele care le dau in dk,ar trebui sa aiba grija mare cand vor deschide usile ,vor plati cu varf si indesat tepele care le au dat in dk,mizeriile care le au promis,sunt unii care au luat tepa datorita lor si nu  mai au nimic de pierdut ,un d.e.i  e 5 euro.vor plati  indiferent ca e azi maine sau peste o luna,grija mare jigodiilor ca veti plati,jur pe dumnezeu

Vizitator Anonymous
Postat

cine vrea sa ia teapa sa mearga  cu jigodiile alea de la bisnis  activ,care  trebuie omorate ca pe niste viermi,promit de toate dar cand ajunge omul acolo si nu stie rusa sau poloneza e respins din start, asa ca oameni buni nu va duceti la kim johansen daca nu stiti poloneza,ala cu care da ti proba e un nenorocit imputit de rus care va da jos pt niste chestii penibile,pe mine m a dat los ca nu am aprins luminile de intalnire,baieti ,duceti va oriunde dar nu la kim si mai ales cu jigoiile ale de la cluj

• Members
Postat

Buna ziua ...Sunt incepator CE,DE ,atestate inclusiv agabaritice si ADR,astept eliberarea cartelei tahograf .Cum sunt in cautarea unui loc de munca am aplicat la cateva oferte aparute pe net.Am primit urmatorul raspuns:

Buna  ziua!

Va oferim posibilitatea de a lucra pentru o companie internationala pe pozitia de sofer profesionist:

Conditii de selectie :

* Experienta in conducerea camioanelor de tonaj mare( 24 Tone)  in Europa ,

* Carnet de conducere categoria C+E, certificat ADR si card digital tahografic,( in cazul in care nu detineti cardul digital sau ADR se poate sa aplicati numai daca sunteti de accord ca dupa ce sunteti acceptat de angajator sa vi le obtineti)

* Cunostinte medii  de limba engleza , germana sau franceza.

Se ofera:

* Contract pe perioada nedeterminata

* Programul de munca este de 5 sau 6 zile  pe saptamana ,

* Salariul este de 18 euro pe zi  net - pentru  zilele in care lucrati  + diurna  de  32 de euro care se plateste pentru fiecare  zi din  saptamana.

* Cazarea este oferita in apartamente, asigurata  de companie

* Cele mai multe trasee sunt efectuate in Scandinavia, Germania, Benelux si Franta

Informatii generale:

* In momentul sosirii la sediul companiei de transport sunteti supus unui test de conducere  care consta in parcarea tirului ,prinderea si desprinderea remorcii de cabina.

* Costul deplasarii la locul de munca este suportat de dumneavoastra; deoarece trebuie sa treceti testul de conducere. Dupa perioada de testare, veti beneficia de minim 1 transport dus-intors pe an platit de  catre companie, oferindu-va  bilet de avion sau autobuz de la Copenhaga sau Paris, in  tara de origine.

* Nici un sofer nu trebuie sa detina propriul lui camion;

* Se vor planifica transporturile in asa fel incat angajatul sa aiba curse si camioane disponibile.

* Timpul legal si obligatoriu de munca este de 9 ore pe zi acest lucru inseamna ca dupa 9 ore de condus pe zi va trebui sa luati  o pauza intr-unul din apartamentele companiei. Iar un  alt conducător auto va lua camionul si va conduce în continuare. Apartamente sunt în Danemarca, Germania, Franta, Belgia, Suedia, Norvegia si alte zone.

Pentru acest program nu se percepe nici un tarif de mediere

Pentru alte detalii sau nelamuriri ne puteti contacta pe adresa de mail sau la numerele de telefon de mai jos.

Daca sunteti interesat va rugam  sa ne trimiteti cv-ul dumneavoastra cu toate datele personale. Modelul de cv il veti gasi atasat.

Deasemenea in atasamentul acestui mail veti gasi o nota de informare privind protectia datelor personale; aceasta nota va rugam sa o semnati, sa bifati casuta :da si sa o trimiteti inapoi la noi pe email sau fax. Practic aceasta nota reprezinta acordul dumneavoastra de a va utiliza datele in scopul obtinerii unui loc de munca.

In cazul neprimirii notei  de informare semnata  veti fi sters din baza de date a companiei Business Activ Consult.

Va multumim

urmeaza :

Conform cerintelor Legii nr. 677/201 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice .

S.C BUSINESS ACTIV CONSULT S.RL., denumita in continuare furnizor, cu sediul in Cluj-Napoca, str. Regele Ferdinand, nr 21 et. L, apt 6, Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Cluj, sub nr. J/12/1053/2003, cod unic de inregistrare RO 15381841, inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr 5631 titular al adeverintei ITM Cluj nr 52 de inregistrare ca Agent de ocupare si plasare a fortei de munca, reprezentata prin d-ra Marian Ramona Ioana, avand functia de administrator  are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopul colectarii datelor este obtinerea unui contract de munca pe pozitia de sofer profesionist

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele: nume, prenume, data nasterii, sexul, starea civila, seria si numarul CI, CNP, data eliberarii, numarul pasaportului, domiciliul stabil, locul nasterii, studiile absolvite, starea de sanatate, cazierul judiciar, cunostiinte de limbi straine, adeverinta de la locul de munca, permisul de conducere, ADR, cardul digital tahografic sunt informatiile pe care le cerem, acestea fiind necesare pentru a va putea identifica , pentru a sti experienta in munca si studiile absolvite.

Refuzul dvs. determina imposibilitatea prezentarii dumneavoastra angajatorului pentru a participa la un interviu in vederea ocuparii unui loc de munca conform experientei si studiilor dumneavoastra.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: firmei colaboratoare din tara pentru care se incheie contractul de mediere.

Transmiterea informatiilor sau a comunicarilor comerciale catre fiecare aplicant se va face la adresa de e-mail sau  prin alte cai electronice  furnizate de catre aplicanti .

Aplicantul isi exprima consimtamantul expres si neechivoc  pentru a putea primi asemenea comunicari prin bifarea acestei optiuni in momentul furnizarii datelor.

Doriti sa primiti informatiile, serviciile, evenimentele etc. oferite de S.C BUSINESS ACTIV CONSULT S.RL.

DA                                                               NU

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiate de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la… S.C BUSINESS ACTIV CONSULT S.RL.,. De asemenea va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastra vor fi transferate in Estonia si Danemarca, in vederea obtinerii  contractului  de  munca.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Nume si prenume:

Semnatura:

Data

Cer o parere celor cu experienta .V-as fi recunoscator daca cei care ati avut experiente placute sau neplacute chiar si cu aceasta firma v-ati exprima in acesta privinta .Va multumesc .

cryploy70@yahoo.it.

• Moderators
Postat

cryploy astia trag de mine de vreo 2 ani cred..de fapt nu numai de mine, ci cand vad cate unul fara job dar cu familie cauta sa l "incaltze".. ei sunt ...relativ bine intentionati in a te ajuta sa ti gasesti ...dar interesul mai mare este al lor..ca si iau comisionul de pe salariul tau..si eu am primit un contract cu 12 pag pe care sa l semnez si sa l trimit fugutza pana vineri 08.10.2010 la ei gata semnat de mine, iar plecarea este miercuri de la Cluj...fa ca mine si intreaba i : de ce trebuie sa semnezi un contract in lipsa ambelor partzi?

de ce se semneaza un contract de munca si nu un precontract de munca cu mediatorul?

si trei(ultima), de ce se penalizeaza incercarea de a contacta tel sau mail angajatorul direct?(ca sa scrie in acel contract ca se penalizeaza cu 550 de euro).. mie unul n au stiut sa mi raspunda si mi au inkis telefonul...

Drumuri line fara "capre"

• Members
Postat

Salut  Este cineva care a lucrat la paxtran zalau intenzionez sa plec si eu si vreau sa aflu cateva informati despre aceasta firma las aici nr. meu 0767221404 da-ti bip sun eu Va multumesc.

• Moderators
Postat

cost9000 PaxTrans Zalau sunt cunoscuti si ei de altfel ca fiind niste tzepari(la intermedieri ma refer).. au fost cica si ceva cazuri in care au plecat baietzii la munca pe banii lor cu contractele in mana si....in mana au luat o, caci respectivul "angajator" numai avea nevoie de soferi de ceva timp.Din cate am inteles de la un moderator de pe site cei care cer comision de prelucrare de date si comision(cum fac astia adik 250 lei acte si 250-300 euro comision) nu sunt acreditati de firmele angajatoare ca si intermediari/mediatori in ocuparea unui job ci sunt considerati colaboratori.Diferentza  intre PaxTrans si Activ Business Consult consta doar in aceasta privintza: unul este colaborator(PaxTrans) celalalt este intermediar(A.B.Consult)..Oricum sunt niste escroci si unul si celalalt...de fapt ma poti suna pe tel 0762621812(asta daca nu uit sa te sun io maine)

Drumuri line fara "capre"

• Members
Postat

mares2 esti pe campii rau de tot! eu nu zic ca nu ai dreptate in privinta conditiilor care sunt de toata jena dar sa vii sa bati canpii cu mafia rusa si cu faptul ca cel cu care dai testul e rus imputit deja e la limita penibilului. Intr-adevar conditiile de munca s-au inrautatit foarte mult si nu recomand nimanui sa vina la aceasta companie plus ca mai nou e anunt in birou pentru soferii vechi ca daca mai aduc pe vreunul nou primesc 100 de euro de fiecare om. deci va puteti face o ideee ce a ajuns acesta companie. In privinta celor 550 euro penalizare daca sari peste bussines activ cred ca ar trebui sa stie cei din cluj despre noul anunt. ;D

Vizitator Anonymous
Postat

prietene cand lucram eu afara tu te jucai cu indienii.esti unul din pupincuristii cu care ne am invatat deja,esti dispus sa lingi in cur toti nespalatii aia de rusi imputiti de la kim. cand eu lucram la edy tu iti s**** **** singur,ba pupincuristule esti un sclav care accepta orice pt bani.tu ma critici pe mine?esti un amarat care spala veceuri pe la greve si le suge tampoanele celor din cluj care fac bani cum vreun naiv pune botu.ba j***** ma p** pe tine cand lucram pe extern ...

MANV10: Ce frumos limbaj,mai civiliza nu se poate vorbi?

• Members
Postat

Stimate domn, iti respect decizia de a ma face cu ou si cu otet dar cred ca toti si-au facut o parere despre cine esti dumneata si ce caracter ai prin limbajul folosit iar din momentul in care ai spus ca ai lucrat la edy deja ne dam seama cam ce experienta ai dobandit. Cum era aia: iedutiiiii!!!!!! sau pardon, ceapistiiii!

• Members
Postat

82sas, eu sunt de parere ca nu conteaza unde ai lucrat , ci cum te descurci, daca ai invatat ceva sau nu.Eu cred ca sunt si soferi buni pe la Edy,am zis buni, nu neaparat destepti  ;).A fi bun ,in opinia mea, inseamna sa iti faci treaba "ca la carte" .

• VIP
Postat

ma intreb ce rol au moderatorii acestui site? de ce nu se ia atitudine la unele afirmatii ca cele de mai sus ... e un site interesant dar moderatorii ar trebui sa fie mai profi

La urmatoarea abatere are ban pe 2 luni

• 3 weeks later...
  • Members
Postat

Am lucrat  si eu la Kim,o perioada a fost  ok, pina in noiembrie cand m-au trimis acasapt ca am refuzat  cursa.In legatura cu mizeria din aprtamente ,e adevarat,dar apa calda si netul nu erau problema.schimbi camionul, te cari cu bagajul,e mizerabila cazarea,bulgarii,polonezii,rusii fac legea si iau cursele bune dar daca dai 20 de euro lui Calina sau Gregor poti primi si tu o cursa de 4-5 ore si nu-ti mai cari bagajul ca ramane in camera.in privinta testului la angajare a fost ok faci ce trebuie sa faca  un sofer de camion,cuplaj,decuplaj,conducere si daca spui ca te-a dat jos pt ca nu ai aprins farurile nu te cred!si nici rus nu este examinatorul.in cazul in care vrei sa inveti sa conduci pe comunitate si sa faci si ceva scoala de sofer de tir  Kim Johansen e alegerea buna!dupa 6 zile dupa ce am ajuns acasa trimis de ei m-au sunat sa ma duc inapoi,si am cerut 2000 de euro si plata pe zilele cat am stat acasa dar mau refuzat si mi-a spus ceva in bulgara sau rusa ,cred ca o injuratura,acum lucrez la KOINE in italia, e mult mai bine  si muuullllttttt mai bine platit 2300 de euro!  DRUMURI BUNE TUTUROR!!! si haideti sa fim uniti noi romanii !!!!!

• Members
Postat

Eheee, iata legiunea straina de la resitza isi face aparitia  ;D ;D ;D. Poate faci o postare si pe la "poze cu forumisti " ;).Apropo, pune te rog si varsta la profil.Multumesc

P.S. poate-mi lasi si un PM , pe unde stai, etc...poate ne cunostem din vedere  ;).

• 2 weeks later...
Vizitator Anonymous
Postat

salut. dupa ce scrieti aici ar trebui sa vina iar legionarii ca fugim din tara de-ai nostri si dam peste ai lor.bravo guvernantilor nostri care ne-au vandut tara si acum suntem sclavi in europa.Dupa cum se vede firmele mari sunt tepare iar cele mici inexistente .Credeti ca  vreo difereenta intre europa si romania?DA este doar la drumuri si autobenzi .ca poti dormi linistit in pauza in parcare fara frica ca te fura cineva .in rest ,,aceeasi marie cu alta palarie,,domnilor traim in romania si asta ne ocupa tot timpul acum suntem in europa si nu mai avem loc.

• Members
Postat

salut. dupa ce scrieti aici ar trebui sa vina iar legionarii ca fugim din tara de-ai nostri si dam peste ai lor.bravo guvernantilor nostri care ne-au vandut tara si acum suntem sclavi in europa.Dupa cum se vede firmele mari sunt tepare iar cele mici inexistente .Credeti ca  vreo difereenta intre europa si romania?DA este doar la drumuri si autobenzi .ca poti dormi linistit in pauza in parcare fara frica ca te fura cineva .in rest ,,aceeasi marie cu alta palarie,,domnilor traim in romania si asta ne ocupa tot timpul acum suntem in europa si nu mai avem loc.

BRAVO colegule ai pus punctul pe "I"!Simpla si completa prezentarea!!!Nota 10+ din partea mea. ;)

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.