Members 82sas Postat Noiembrie 29, 2010 Autor Members Postat Noiembrie 29, 2010 Noi informatii despre acesta firma: incepand cu 1 ianuarie se vor face 3 grupe de soferi si in functie de crietriile companiei (nu stiu cum se stabilesc) se vor repartiza acestia! Aceste grupe au la baza modificarea salariala si binenteles grupa A va avea cel mai mare salariu! La biroul sin oslo se construieste un nou hotel si astfel va fi ca in greve adica soferul nu va mai detine camion propriu ci va trebui sa se mute ca tiganul cu cortul in diferite camioane imputite! La baza din greve, tot din cauza soferilor s-au inchis grupurile sanitare din incinta hotelului si astfel s-au mutat acestea in niste containere in afara hotelului de unde deja au inceput sa lipseasca corpurile de iluminat! Adica se fura! Astea sunt noutatile! Citează
Members nmg Postat Noiembrie 30, 2010 Members Postat Noiembrie 30, 2010 Cateva intrebari, va rog pentr cei care au fost la firma asta: 1. cam ce cheltuieli ai in DK si cam cu cat ramai in mana dupa ce le scazi din salariu ? 2. ti se impoziteaza salariul si cu ce procent ? 3. cum e cu frigul pe acolo ? Citează
Vizitator Anonymous Postat Decembrie 1, 2010 Postat Decembrie 1, 2010 multumesc colegule (malefice) da se vor face grupe asta in functie de cum te descurci tu ca sofer ,cate limbi vb si dupa experienta care o ai.dispecerii sunt cei ce hotarasc ce cat esti asta dandu-le un pic de putere,. in privinta curateniei va contrazic colegilor ca aici mai depinde de cum stie fiecare sa se ingrijeasca. Ex:asta toamna un estonian a plecat acasa in concediu el stand 6sapt.pe camion,masina curata luna cu odorizante si presuri pe jos ca omul conducea in ciorapi albi,si da masina unui roman omul lasa absolut tot in masina, presuri carpe solutii pt parbriz etc si se urca neaosul nostrucu niste bocanci murdari d numa-numa si fac totul negru,de se uita ala si cred ca ia venit rau cand la vazut. Cand i-am zis de ce sa urcat murdar asa raspunsul a fost "ca doar nu se descalta el acum pentru un covor"si uite asa colegule nu mai arata cu degetul pe alti ca si ai nostri sunt la fel unii dintre ei'. Va cam plangeti ca aia nu asa ca cealalta altfel cand aici nu conteaza decat sa duci masina de la A laZ si pace!ca nu va bagat nimeni la plata pana acum ,si nu zic ca pe unii ia acceptat si fara experienta cu permis de 1 luna care au venit la rcomandarea unora de aici ca e baiat bun si alte alea ca stie engleza asa un pic da l nu prea stie deloc noroc se trimit msg pe tel cu adresa si mai intreaba un coleg cum acolo. Cu furatul cred ca toata lumea fura aici din orice pozitie orice se poate ,de ce oare? Citează
Vizitator Anonymous Postat Decembrie 1, 2010 Postat Decembrie 1, 2010 colegilor din kim va intreb:la cate firme ati lucrat si v-au cazat la hotel 5 stele si aveati meenajera ? ca unii ati fost pscari toata viata si acum va dati soferi ! nu aratati numai lucrurile rele de aici, fiti obiectivi ziceti si ce e bine sau acceptabil mai bine zis.de cate ori ai clatit dusul unde ai facut baie sau chiuveta sau ai dat cu aspiratorul in camera inainte sa pleci?ca asa e normal,si daca am avea si noi un dispecer roman ce ai face ar fi mai bine?nici mie nu-mi convin anumite lucruri dar macar le zic in fata. chiar acum stau in camion si fac pauza si am schimbat masina ca nu merge sirocoul si a luat-o un polonez care face si el pauza 24 ore dci trebuie sa stii sa vb in primul rand. asta parerea mea si cui nu-i place astept critici Citează
Vizitator Anonymous Postat Decembrie 1, 2010 Postat Decembrie 1, 2010 Pentru colegul NMG cu frigul bn gheata ,zapada tot ce trebui unei ierni,cu salariul din 1300-1400 cat iti intra in cont se duc vreo 200-maxim 300 pt mancare mai depinde si ce mananci. Pe germania mai putin pana la 200,pe scandinavia asa scump si cu ce ierni au aia acolo e drept ca cei de pe rutele astea sa ia mai mult la salariu ca mai au si masini de 25 de metri Citează
Members 82sas Postat Decembrie 2, 2010 Autor Members Postat Decembrie 2, 2010 hai si cu lucruri bune, ca se oftica florinascom: banii se dau la timp fara ciupeli, te trimit acasa cu avionul pe banii lor (cica), iti platesc carnet de sanatate si pensie in estonia,......si cam atat! P.S. Cati romani stii florinascom pe 25metri in kim si ce te face sa crezi ca iau mai mult? Deci de-acum incolo cine mai vb aiurea si neintrebat, este rugat politicos sa taca si daca are vreo divergenta cu mine aici sau pe privat, il rog respectuos sa caste bine ochii cine a creat acest topic si apoi daca are ceva concret de adaugat, e invitat cu placere sa o fac! Citează
Members GORO Postat Decembrie 14, 2010 Members Postat Decembrie 14, 2010 Am trimis si eu cv-ul la firma aia de la cluj... m-au sunat....am dat un test...in limba engleza..m-a sunat peste vreo 2 ore si mi-au zis ca am fost acceptat. care e treaba cu firma asta? ce e acolo cand ajungi in danemarca....as ruga sa se pronunte cei care stiu sigur despre aceasta firma...sau care au auzit de la alti colegi care chiar au fost la aceasta firma. Astept detalii...ca sa stiu in ce ma bag... Citează
Members CatalinFCS86 Postat Decembrie 14, 2010 Members Postat Decembrie 14, 2010 inainte de a posta era corect din partea ta sa dai un search pe acest forum si cu siguranta te lamureai in ceea ce priveste aceasta firma. Citează
Vizitator Anonymous Postat Decembrie 14, 2010 Postat Decembrie 14, 2010 Am trimis si eu cv-ul la firma aia de la cluj... m-au sunat....am dat un test...in limba engleza..m-a sunat peste vreo 2 ore si mi-au zis ca am fost acceptat. care e treaba cu firma asta? ce e acolo cand ajungi in danemarca....as ruga sa se pronunte cei care stiu sigur despre aceasta firma...sau care au auzit de la alti colegi care chiar au fost la aceasta firma. Astept detalii...ca sa stiu in ce ma bag... si eu plec in ianuarie, putem merge impreuna daca vrei Citează
Members GORO Postat Decembrie 14, 2010 Members Postat Decembrie 14, 2010 ce stii de firma colegule?? cel care pleci in ianuarie? Citează
VIP MANV10 Postat Decembrie 14, 2010 VIP Postat Decembrie 14, 2010 Detali!! http://www.soferii.ro/Forum/http://forum.soferii.ro//viewtopic.php?t=0 Citează
Vizitator Anonymous Postat Decembrie 14, 2010 Postat Decembrie 14, 2010 ce stii de firma colegule?? cel care pleci in ianuarie? hai pe chat sa vb Citează
Vizitator Anonymous Postat Decembrie 22, 2010 Postat Decembrie 22, 2010 salut 82sas, poti sa dai mai multe detalii despre "grupele de soferi" care se vor face din ianuarie incolo? ca si eu plec la kim cam pe la sf. lui ianuarie. Citează
Members 82sas Postat Decembrie 22, 2010 Autor Members Postat Decembrie 22, 2010 Tot ce stiu legat de grupe este ca se vor face trei grupe A,B,C si ca unele din criterii vor fi nivelul de cunoastere a unei limbi straine, experienta, durata de lucru in cadrul firmei, daca angajatul a creat probleme in cadrul firmei (accidente, nerespectarea deadline-lor, interactiunea cu dispecerii) si cam atat! Procentele cu care se vor mari sau scadea salariile in functie de categoria din care face parte soferul se vor afla dupa data de 4 ianuarie! Asa s-a comunicat! Cat despre cei noi care vor veni nu stiu sa dau detalii despre introducerea in aceste grupe, banuiesc ca vor fi incadrati cu salariu stabilit de comun acord ca apoi sa se faca trecerea la aceste grupe in functie de cele spuse mai sus! Citează
Vizitator Anonymous Postat Decembrie 22, 2010 Postat Decembrie 22, 2010 Tot ce stiu legat de grupe este ca se vor face trei grupe A,B,C si ca unele din criterii vor fi nivelul de cunoastere a unei limbi straine, experienta, durata de lucru in cadrul firmei, daca angajatul a creat probleme in cadrul firmei (accidente, nerespectarea deadline-lor, interactiunea cu dispecerii) si cam atat! Procentele cu care se vor mari sau scadea salariile in functie de categoria din care face parte soferul se vor afla dupa data de 4 ianuarie! Asa s-a comunicat! Cat despre cei noi care vor veni nu stiu sa dau detalii despre introducerea in aceste grupe, banuiesc ca vor fi incadrati cu salariu stabilit de comun acord ca apoi sa se faca trecerea la aceste grupe in functie de cele spuse mai sus! Am inteles colegu' .Tu de cand lucrezi la ei? Citează
Members COBRA Postat Ianuarie 9, 2011 Members Postat Ianuarie 9, 2011 In primul rand : Multi dintre cei care isi spun soferi de tir sunt niste "parveniti "in aceasta superba meserie , iar ei nu stiu ca a fi sofer de TIR este un mod de viata. Cat despre cei care se vor angaja la KIM trebue sa stiti ca nimeni nu plateste pt. nimic, nici o firma nu face fapte de caritate. Situatia actuala din KIM se datoreaza celor care au fost de la inceput la firma si care au dat dovada de un slugarnicism iesit din comun. Ceretiva drepturile ,NU FACETI COMPROMISURI(magneti ,scos card sa.) respectati progr. de condus nu o faceti pe smecherii romani ca toate se intorc impotriva voastra ,iar cei din staful de cond exploateaza acestea.,iar daca la Greve legea o fac estonieni si bulgarii si rusii este iarasi vina voastra , pt ca nu sunteti uniti nu din altceve ci din necunostinta. Colegul tau nu are nici un avantaj mai deosebit decat il ai tu ,si impreuna mancati aceasi paine amara,NU MAI FACETI BISERICUTE. FITI UNITI!!!!! Cat despre cel care a lucrat la KIM iar acum lucreaza pt KOINE : KOINE nu mai angajeaza de 2ani si 6luni nici un driver iar la KIM primul angajat roman a fost acum2ani si 6 luni.cu ac .anchei sperand ca mesajul este inteles. Succese si DRUMURI BUNE SI MULTA SANATATE!!! Citează
EX Staff VT880 Postat Ianuarie 9, 2011 EX Staff Postat Ianuarie 9, 2011 La subiect postarea,insa exprimarea lasa putin de dorit,pe viitor mai multa atentie ! Pentru sfaturi,nota 10....uite asa sintem mai multi pentru a combate "virusul " acestei meserii ! Citează
Vizitator Anonymous Postat Ianuarie 16, 2011 Postat Ianuarie 16, 2011 ar trebui sa plec marti pe 18 01 2011.........ce sa fac?????????/ Citează
Members Driver-ul Postat Ianuarie 16, 2011 Members Postat Ianuarie 16, 2011 Eu zic sa cauti o firma pe Romania,astia nu-mi par seriosi,prea multe negative am citit despre ei. Bafta maxima! Citează
Vizitator Anonymous Postat Februarie 12, 2011 Postat Februarie 12, 2011 -pe data de 15.02.2011ora 05.00 plec spre ...KIM JOHANSEN".indiferent de situatie o sa rog pe cineva sa scrie adevarul care este acolo daca nu cumva o sa va scriu chiar eu personal ....reintors in tara.Da ,voi risca niste banuti !daca nu risti nu castigi. PRECIZEZ nu sunt incepator,deci voi vedea adevarul si il voi transmite tuturor colegilor interesati(plec cu o firma din bucuresti-authentic style) Citează
Members ar cobra 68 Postat Februarie 12, 2011 Members Postat Februarie 12, 2011 colegu dupa cum am mai spus eu personal nu cred ca Kimi Johansen e o buna alegere ,dar nu eproblema mea si iti doresc succes.Pentru mine Kimi Johansen nu este o firma care se respecta :ai sa fi ca si melcul (cu casa in spate).Odihna nu prea vei avea ,tinind cont ca in fiecare zi vei schimba camionul care in definitiv este casa ta .Cu tot respectul asa ceva este bataie de joc ,dar daca nu ai alta alternativa mergi mai departe si DUMNEZEU CU TINE Citează
Members arkadas88 Postat Februarie 13, 2011 Members Postat Februarie 13, 2011 AM VAZUT PINA ACUM O GRAMADA DE PARERI PRO SI CONTRA FIRMEI KIM JOHANSEN.IMENSA LOR MAJORITATE SINT SUBIECTIVE,ASA CUM POATE E SI NORMAL, AVIND IN VEDERE K FIECARE SI-A SPUS PAREREA FUNCTIE DE CUM A PRICEPUT EL LUCRURILE DE ACOLO. EU AM SA INCERC SA VA EXPUN O PARERE CEVA MAI OBIECTIVA.IN PRIMUL RIND NICI KIM JOHANSEN SI NICI B.A.C.CLUJ NU ADUC PE NIMENI CU PUSCA IN SPATE.VREI, TE DUCI, NU VREI, NU TE DUCI. CA PESTE TOT IN LUME AICI EXISTA SI AVANTAJE SI DEZAVANTAJE,AMINDOUA DIFERIND DE LA UN SOFER LA ALTUL,FUNCTIE DE CUM ISI IMAGINEAZA EL BINELE PERSONAL.PRINCIPALUL AVANTAJ,UNIVERSAL VALABIL ,AS ZICE EU,ESTE FAPTUL CA IN FIECARE 10 ALE LUNII BANII TAI SINT IN CONT,NEDIJMUITI,CHIAR DAK AR FI CUTREMUR PE PAMAINT!!! LA KIM JOHANSEN NU SE PLATESTE PE CAIET! BANUIESC K TOTI PLECAM DE ACASA PENTRU A CISTIGA BANI.SAU POATE EXISTA UNII CARE ASA DE BINE O DUC IN TARA INCIT VIN AICI TOTAL DEZINTERESATI DE CAPITOLUL BANI SI VOR HOTELURI DE 5 STELE ,CAMIOANE CU MAX 50000KM SI DAK SE POATE SI PROGRAM DE MAX.5 ORE DE CONDUCERE PE ZI. SINT UN PIC RAUTACIOS, DESIGUR. DAR EU RECOMAND CELOR CE VOR SA VINA LA KIM JOHANSEN SA ISI VADA INTERESUL PERSONAL!!! ASTA IN PRIMUL RIND INCEPETORILOR! LA KIM JOHANSEN SISTEMUL DE LUCRU ESTE DE TIP NAVETA,ASTFEL INCIT NU AI CAMION TITULAR. PENTRU CINE NU PRICEPE, ASA INTELEGE FIRME SA FACA BANI. SI FACE! CONDITIILE DE CAZARE SINT UNEORI EXECRABILE,ASA CUM S-A MAI SPUS DAR EXISTA SI LOCURI BUNE,FIECARE CUM PREFERA. VORBESTI FRANCEZA SI ENGLEZA SAU SI MAI BINE SI GERMANA, ESTI OMUL LOR, VOR TINE CU DINTII DE TINE, CHIAR VEI PUTEA EMITE CEVA PRETENTII. NU SALARIALE! SI CIND SPUN DE LIMBI STRAINE VREAU SA ZIC SA LE STAPINESTI BINE SCRIS ,CITIT,VORBIT, NU CEVA DE GENUL MA DESCURC EU. IN REST, DAK NU FACI ACCIDENTE, PAGUBE, TE DESCURCI ONORABIL CU GASIREA ADRESELOR SI FOLOSIREA NAVIGATORULUI,NU TE CERTI CU NIMENI, PT K SINT SI ALTE METODE DE A TE IMPUNE, NU BAGI LABUTA LA MOTORINA SI IN GENERAL REUSESTI SA TE FACI PLACUT FARA SA TE UMILESTI,BA DIMPOTRIVA ,SA ARATI DEMNITATE, LUCRURILE NU OR SA MAI PARA ASA NEGRE.DEPINDE FOARTE MULT DE CE AI SI TU DE OFERIT.IN FOARTE MARE CAM ASA STAU LUCRURILE. PENTRU ORICE ALTE AMANUNTE PUTETI SA MA INTREBATI. Citează
EX Staff VT880 Postat Februarie 13, 2011 EX Staff Postat Februarie 13, 2011 AM VAZUT PINA ACUM O GRAMADA DE PARERI PRO SI CONTRA FIRMEI KIM JOHANSEN.IMENSA LOR MAJORITATE SINT SUBIECTIVE,ASA CUM POATE E SI NORMAL, AVIND IN VEDERE K FIECARE SI-A SPUS PAREREA FUNCTIE DE CUM A PRICEPUT EL LUCRURILE DE ACOLO. EU AM SA INCERC SA VA EXPUN O PARERE CEVA MAI OBIECTIVA.IN PRIMUL RIND NICI KIM JOHANSEN SI NICI B.A.C.CLUJ NU ADUC PE NIMENI CU PUSCA IN SPATE.VREI, TE DUCI, NU VREI, NU TE DUCI. CA PESTE TOT IN LUME AICI EXISTA SI AVANTAJE SI DEZAVANTAJE,AMINDOUA DIFERIND DE LA UN SOFER LA ALTUL,FUNCTIE DE CUM ISI IMAGINEAZA EL BINELE PERSONAL.PRINCIPALUL AVANTAJ,UNIVERSAL VALABIL ,AS ZICE EU,ESTE FAPTUL CA IN FIECARE 10 ALE LUNII BANII TAI SINT IN CONT,NEDIJMUITI,CHIAR DAK AR FI CUTREMUR PE PAMAINT!!! LA KIM JOHANSEN NU SE PLATESTE PE CAIET! BANUIESC K TOTI PLECAM DE ACASA PENTRU A CISTIGA BANI.SAU POATE EXISTA UNII CARE ASA DE BINE O DUC IN TARA INCIT VIN AICI TOTAL DEZINTERESATI DE CAPITOLUL BANI SI VOR HOTELURI DE 5 STELE ,CAMIOANE CU MAX 50000KM SI DAK SE POATE SI PROGRAM DE MAX.5 ORE DE CONDUCERE PE ZI. SINT UN PIC RAUTACIOS, DESIGUR. DAR EU RECOMAND CELOR CE VOR SA VINA LA KIM JOHANSEN SA ISI VADA INTERESUL PERSONAL!!! ASTA IN PRIMUL RIND INCEPETORILOR! LA KIM JOHANSEN SISTEMUL DE LUCRU ESTE DE TIP NAVETA,ASTFEL INCIT NU AI CAMION TITULAR. PENTRU CINE NU PRICEPE, ASA INTELEGE FIRME SA FACA BANI. SI FACE! CONDITIILE DE CAZARE SINT UNEORI EXECRABILE,ASA CUM S-A MAI SPUS DAR EXISTA SI LOCURI BUNE,FIECARE CUM PREFERA. VORBESTI FRANCEZA SI ENGLEZA SAU SI MAI BINE SI GERMANA, ESTI OMUL LOR, VOR TINE CU DINTII DE TINE, CHIAR VEI PUTEA EMITE CEVA PRETENTII. NU SALARIALE! SI CIND SPUN DE LIMBI STRAINE VREAU SA ZIC SA LE STAPINESTI BINE SCRIS ,CITIT,VORBIT, NU CEVA DE GENUL MA DESCURC EU. IN REST, DAK NU FACI ACCIDENTE, PAGUBE, TE DESCURCI ONORABIL CU GASIREA ADRESELOR SI FOLOSIREA NAVIGATORULUI,NU TE CERTI CU NIMENI, PT K SINT SI ALTE METODE DE A TE IMPUNE, NU BAGI LABUTA LA MOTORINA SI IN GENERAL REUSESTI SA TE FACI PLACUT FARA SA TE UMILESTI,BA DIMPOTRIVA ,SA ARATI DEMNITATE, LUCRURILE NU OR SA MAI PARA ASA NEGRE.DEPINDE FOARTE MULT DE CE AI SI TU DE OFERIT.IN FOARTE MARE CAM ASA STAU LUCRURILE. PENTRU ORICE ALTE AMANUNTE PUTETI SA MA INTREBATI. Foarte buna si la subiect parerea ta....insa pe viitor te rog sa folosesti litere mici pt a scrie ,si fara " K"...!!! Citează
Members soferik30 Postat Februarie 13, 2011 Members Postat Februarie 13, 2011 m-ar interesa si pe mine mai multe detalii.da-mi add id:cosconeageorgian.multumesc anticipat. Citează
Members soferik30 Postat Februarie 14, 2011 Members Postat Februarie 14, 2011 CAM CE "CAPITAL" TRE SA AM LA MINE?TRE SA PLEC SAPTAMANA VIITOARE SI NU VREAU SA FAC FOAMEA PE ACOLO. Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.