Members ioanditu Postat Februarie 19, 2017 Members Postat Februarie 19, 2017 Am si eu o intrebare privind calibrarea tachografului si anume daca este o lege care sa spuna clar ca, tachograful trebuie sa fie calibrat obligatoriu in tara de inmatriculare a autovehicului. Citează
Members Mario Bandit Postat Februarie 19, 2017 Members Postat Februarie 19, 2017 Se poate face oriunde , in Ue , in orice service autorizat . Citează
Members ioanditu Postat Februarie 19, 2017 Autor Members Postat Februarie 19, 2017 Acum 2 minute, Mario Bandit a spus: Se poate face oriunde , in Ue , in orice service autorizat . Asa stiam si eu. Insa se para ca , din pacate, unii inspectori de la ISCTR, nu stiu asta.Iar ca argument va expun ce s-a intamplat in urma cu cateva zile. In 17 ianuarie am adus 5 cap tractor MB Actros, pe care le-am ridicat direct de la fabrica din Stutgart. Dupa ce le-am luat de la Stutgart, am mers si le-am facut calibrarea la un service autorizat DAF din Karlsruhe. In urma cu cateva zile , unul dintre colegi, a fost oprit de catre ISCTR la un control de rutina si a fost avertizat ca e pasibil de amenda deoarece calibrarea tachografului nu e facuta in tara de inmatriculare a camionului ( cazul de fata Romania)....... Citează
Members Mario Bandit Postat Februarie 19, 2017 Members Postat Februarie 19, 2017 La ce faci o calibrare cand din fabrica iese cu omologare de tip , activare si calibrare ? http://www.arr.ro/files/tahograf-digital/legislatie/REGULAMENTUL (UE) NR. 1652014.pdf Citează
Members ioanditu Postat Februarie 19, 2017 Autor Members Postat Februarie 19, 2017 Acum 3 minute, Mario Bandit a spus: La ce faci o calibrare cand din fabrica iese cu omologare de tip , activare si calibrare ? http://www.arr.ro/files/tahograf-digital/legislatie/REGULAMENTUL (UE) NR. 1652014.pdf Din fabrica ies doar cu omologare de tip. Activarea si calibrarea se fac ulterior Citează
Members ioanditu Postat Februarie 19, 2017 Autor Members Postat Februarie 19, 2017 (editat) mersi Mario Bandit. Am gasit la punct-ul 15 al Regulamentului ce l-ai trimis mai sus raspunsul la intrebarea mea. Inca o data mersi Editat Februarie 20, 2017 de cico_3504 Citează
Members Mario Bandit Postat Februarie 19, 2017 Members Postat Februarie 19, 2017 Din fabrica iese cu activare si calibrare asfel nu il scoti pe roti , inmatricularea provizorie se face si pe baza acestui document , daca ai un tichet scos dupa poarta fabricii vezi acolo sus . Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.