Members etc2023 Postat Iulie 13, 2017 Members Postat Iulie 13, 2017 Detin 3 tractoare euro6, caut contract Multumesc Citează
Members mihcons Postat Septembrie 21, 2017 Members Postat Septembrie 21, 2017 Buna ziua, Sunteti inca disponibil? As avea o oferta, punct de lucru Luxembourg, livrare pe zona Benelux, daca sunteti interesat, va rog sa imi indicati un numar de telefon sa va pot furniza detalii Multumesc, Citează
Moderators cico_3504 Postat Septembrie 21, 2017 Moderators Postat Septembrie 21, 2017 nu stiu daca o sa raspunda..observ ca ziua in care a fost postat anuntul lui e si ultima zi in care a vizitat forumul...de atunci....paaa...in fine... etc2023 te rog sa specifici daca anuntul tau mai este valabil...astept o perioada raspunsul apoi daca nu imi raspunzi inchid subiectul... Citează
Members Redecargo Postat Ianuarie 19, 2018 Members Postat Ianuarie 19, 2018 Buna ziua!Detin doua cap tractor E5 EEV,se poate trimite o oferta pe adresa de e mail redecargoline@yahoo.com?Multumesc! Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.