Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Postări Recomandate

• 7 months later...
  • Members
Postat

pe tara cred ca ar fi minunat daca ai prinde un contract la autostrazi, dar din cite am inteles iti trebuie ceva cunostinte pt a intra in filiera lor,  CA LA NOI LA NIMENEA, multa bafta

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • Members
Postat

pentru inceput o sa incerc sa  fac curse pe bursa de transport daca este rentabil o sa mai fac daca nu o sa caut o casa de expediti  am una langa mine vio trans grup

• 2 weeks later...
  • Members
Postat

EU recomand TRansmec Group, nu platesc cine stie ce , dar ei se obliga sa iti plateasca amenzile , si dau banii la timp. ...si accepta pe tara si masini vechi....

• Members
Postat

as vrea o firma care sami dea motorina

tensyon .... nusj pe romania dak ofera cineva motorina ...am cautat si eu ... dar..  nimic :(  .... contracte afara cu firme care ofera card motorina si pt autostrazi  sunt  o gramada .. la noi  slabe sanse ..
  • Members
  • Members
Postat

ahaa...ok..SUPER!!!  am asteptat rasp de la tine referitor la FM.Logistic  ...ce ai mai facut ..dak ai discutat ceva cu ei ...  poate dai de stire cu cine vb maine ... m ar interesa si pe mine  :D :D :D :D

• 1 month later...

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.