Sari la conținut
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Comunitatea soferilor profesionisti

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Spesa Spedition Gmbh din Münster

Featured Replies

Postat
  • Members

Salutare la toti colegii interesati ,  la aceasta firma Spesa-spedition Gmbh Munster se promit multe dar cind ajungi la ei sa muncesti realizezi ca nimic nu este adevarat , intr-un cuvânt " O MARE ȚEAPĂ" ! ! !  Cind am vorbit la telefon cu reprezentantul firmei , d-ul Zoly sa promis ca se lucreaza cu trailer box ( fara temperatura ) ,se transporta alimente pe teritoriul Germaniei , singurul adevar din aceasta promisiune este ca intradevar se transporta marfa ( dar nu doar alimente si marfa generala ) pe teritoriul Germaniei atat in rest doar minciuni ( promisiuni eronate ) .Se lucreaza la prelata nu la box trailer, se incarca si se descarca pe lateral aprox 3 , 4 descarcari pe lateral (chingi si coltare la greu)  si o inarcare pe lateral pe zi la care bineînțeles trebuie folosit chingi si coltare la fiecare palet , paletii sunt inalti deci târâş printre acoperisul trailerului si marfa trebuie sa asiguri marfa cu chingi si coltare , e de munca nu gluma , însă pentru cine este obisnuit cu asa ceva nu are decit sa incerce , eu am spus NU la asa ceva ( pentru ca mi s-a promis altceva ) si am plecat dupa 2 săptămâni. M-am simțit inselat pentru ca mi s-a promis cu totul altceva la telefon .Cat priveste la bani nu sunt seriosi , cauta orice motiv posibil pentru ați opri din bani, sa iti dea cât mai puțin  , contractul semnat ( german )  nu este tradus sa înțelegi si tu ce semnezi,  deci semnezi niște clauze care le dă dreptul sa te ardă la bani in cazul in care nu respecti contractul , nu mai contează ca ei una ti-au promis si alta ti-au oferit privind locul de munca si conditiile . Eu mi-am luat Țeapă la firma Spesa de 735 euro pe care mi-au spus ca nu o sa-i mai vad niciodata ! Eu v-am scris ce am pățit cu aceasta firma rămâneca fiecare sa hotărască daca vrea sau nu sa aiba de a face cu o asa firma . Vreți sa munciti Mocca sunteti bineveniti la firma Spesa Spedition !

Editat de cico_3504
ortografie

Postat
  • Members

Tipic german când sunt români prin preajmă 

Postat
  • Autor
  • Members

Nu , din pacate nu lucreaza nici un roman la firma Spesa-spedition din Munster , acel domn Zoli este doar o persoana ce face recrutari pentru aceasta firma ,si cred ca pentru inca multe alte firme ( este o presupunere) , ideea este ca de data aceasta nemtii nu s-au tinut de cuvint , ca sa atraga soferi buni promit  " marea cu sarea " cum e vorba pe la noi , deci nici Germania nu mai este ce a fost .Nu putem generaliza dar din pacate multe firme fac asa , probabil sunt învățați de românașii trecuți prin aceea firma cum a spus si colegul.

Editat de cico_3504

Postat
  • Autor
  • Members

Corectez primul anunt despre aceasta firma  , acest domn Zoli nu este cum am crezut reprezentantul firmei in Ro , doar se ocupa de anunturi pe site-uri si forta de munca ( probabil un comision de la firma ) , este un domn ok, dar din pacate ceea ce se promite inainte de plecare este total diferit cu ceea de gasesti in Germania la inceperea activitatii ,deci in citeva cuvinte ,  Firma Spesa-spedition Munster este de ocolit dragi colegi ! 

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.