Sari la conținut
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Comunitatea soferilor profesionisti

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pozele mele de prin Europa

Featured Replies

Postat
  • VIP

Foarte frumoase poze,aia sunt ochelari anti-orbire/anti-ceata....sau sunt de vedere/de soare?

Postat
  • Members

coane, faine poze...

intrebare tehnica, 8), cit costa biletul la roata uriasa?

vreau s-a fac comparatie cu telegondola....

Toate cele bune!!!

Postat
  • Autor
  • Members

Ms fain de aprecieri....ochelari sunt speciali de noapte,dar foarte bine se pot folosi si pe ceata si zapada.Un bilet la roata costa 12 lire la Londra si 7 lire in restul tari,au cam in fiecare oras cite o roata astia,nu asa mare ca cea din Londra,apropo...cit e un bilet cu telegondola la noi?

Postat
  • Members

Misto pozele ,dar lamureste-ma pls cu ceva. De ce in Anglia capul tractor are 2 osii pe spate?

Postat
  • Autor
  • Members

Pai mai Lenny stai sa iti explic,raspunsul e foarte simplu cred eu,daca ma insel sa ma ajute cineva.prima osie (cea simpla)este ajutatoarea care coboara automat daca greutatea pe osia 2 (cea dubla) este mai mare de 5 tone.Nu sunt sigur dar cred ca au dreptul la 28 de tone sa care fata de europa unde e 24 tone.Niciodata n-am stiut cit car dar simt diferenta fata de cum simt cind ies pe

Postat
  • Members

prietene,pot sa spun ca ai un aparat super .pozele sunt de calitate.multumim pentru ele

Postat
  • Members

Asai cosmin poti incarca 28 t pe alea cu axa liftanta pt ca aici ii legal 44t,iar majoritatea camionelor au 3 axe.

Postat
  • Autor
  • Members

:)ms de ajutor Neama,am dat cu presupus la rasp alaastia nu au munti ca italieni spanioli  nemti....dar 80% din camioanele lor au peste460 CP.460 aici e ca 420 lanoi....logic de aia au motoare mari ca incarca mai mult...iar pozele sunt facute cu telefon mobil cu camera de 5 megapixeli  :).Intradevar iasa bine mai ales ca multe le fac din mers.

Postat
  • Members

multumesc de lamurire :) , pe viitor mai baga ceva poze  pt ca sunt frumoase

Postat
  • Autor
  • Members

Eu sunt de parere ca aia au cele mai tari tiruri,urmati deaproape de Olandezi.am multe poze din Edinburg.de fiecare data cind ajung acolo las tirul si plec pe jos sal vizitez.E cel mai frumos oras vazut de mine in Europa.In general fac asta pe oriunde ajung o iau la picior si vad tot ce se poate.

2r9SS.jpg

IsvSJ.jpg

mPvu0.jpg

ItdMi.jpg

ItKc9.jpg

6bMc9.jpg

6c59i.jpg

2tsy9.jpg

6cGzr.jpg

Iv500.jpg

mRLF9.jpg

mRQEr.jpg

6gQtr.jpg

2ukqi.jpg

2uVQr.jpg

• 1 year later...

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.