Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Postări Recomandate

• Administrators
Postat

BUNA ZIUA

AM O PARCARE PE SOSEAUA ARAD-NADLAC 3 KM. DE VAMA

ASTEPT TOATE CAMIOANELE .

RESTAURANT, SPALATORIE, DUSURI.WC. INTERNET WIRELESS,TELEFON , FAX

Mesaj primit pe pagina de contact

• 8 months later...
  • Comerciant
Postat

Pe partea dreapta, pe sensul de mers Arad - Nadlac, inainte cu aprox. 80m de Petrom si 6km de vama, este amplasat un loc bun pentru stationare cu: restaurant, statie de alimentare cu carburant, dus, spalatorie camioane, parcare unde intra cateva zeci de camioane, iluminata pe timpul noptii, paza si camere de supraveghere.

DSC_0898_thumb.jpg

• Members
Postat

merci tare fain...de asta de la pecica stiam ..io caut ceva parcare in arad pe langa gay daca are alin trans asa ceva daca nu inseamna ca am fost eu informat gresit..incaq o data mersi..

• 2 weeks later...
Vizitator Anonymous
Postat

asta e acolo la MISHI

si aropo colegule andrei ai putea parka acolo la BAT In ARAD

• 2 weeks later...
  • 3 months later...
  • 1 month later...
  • Members
Postat

Darian, incearca sa folosesti "fotografiat" sau "sedinta foto", suna mai bine decat acel englezism pe care il folosesti. Fotografiile care le faci sunt foarte frumoase. Bafta maxima in continuare!

• Comerciant
Postat

Pentru cei care circula pe drumul european E68, la 34Km de localitatea Arad, la numai 12Km dupa iesirea din localitatea Pecica, pe partea dreapta a drumului si 14Km pana la vama Nadlac, am amplasat un nou Truck Shop. La aceasta noua locatie va asteptam dupa data de 01.09.2011. Aici mai gasiti: spalatorie camioane, statie de alimentare cu motorina, toaleta, si loc suficient pentru parcarea camioanelor. Parcarea este betonata, pe timpul noptii iluminata si pazita.

Drumuri bune tuturor!

DSC_0275.jpg

DSC_0294.jpg

DSC_0295.jpg

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.