Vizitator Anonymous Postat Iulie 24, 2010 Postat Iulie 24, 2010 NU VA ANGAJATI LA SC TRANS PMI-TM,PT CA ESTE UN GUNOI SI VETI REGRETA TOATA VIATA,NU PLATESTE ANGAJATII,NU DA BANII LA TIMP,FACI TIR IN EUROPA CU BIDONUL DE 20L,NATIONALE LA GREU,TE OBLIGA SA MERGI PE INTERZIS ,DAR NU INTERZIS DE 19T SI 3,5T SI MULTE ALTELE,NU FACETI ACEASTA GRESEALA FATALA Te rog sa nu mai scri cu litere mari toate cuvintele.Multumesc
Members leobango Postat Noiembrie 21, 2010 Members Postat Noiembrie 21, 2010 Conducerea forumului nu este in masura sa judece cazurile sau litigiile intre firme si angajati sau fosti angajati. In schimb, daca cineva care cunoaste cazul, este din partea societatii, sau un angajat al acesteia, poate sa scrie in acest subiect si partile bune sau sa combata cu argumente ceea ce s-a scris.Pana atunci, orice raportare venita din partea utilizatorilor mai mult sau mai putin bine intentionata , nu se ia in considerare.
Vizitator Anonymous Postat Octombrie 12, 2012 Postat Octombrie 12, 2012 Colegule da-ne te rog mai multe informatii vad ca de 120 nimeni nu a mai spus nimic de ei,eu am sunat azi la ei si mi s-a parut de treaba patronul! care stiti mai multe informatii despre ei ,postati aici va rog,pt ca eu as vrea sa intru la ei ,pare o firma serioasa sper sa nu regret!
Members VIRGIL TIMIS Postat Octombrie 12, 2012 Members Postat Octombrie 12, 2012 angajaza saptamanal,,,,,,,,,,,poate firma merge bine si saptamanal inscrie in circulatie cate un camion sau.............
Vizitator Anonymous Postat Octombrie 12, 2012 Postat Octombrie 12, 2012 poate? scrie doar daca esti convins ! inactiv, inchis
Postări Recomandate