Sari la conținut
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Comunitatea soferilor profesionisti

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Răspunsuri 133
  • Citiri 110,9k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Postat
  • Autor
  • Members

colegu ar cobra68,mai precis,ceva concret ,multumesc anticipat :)

Postat
  • Members

Buna colegii ,am si eu aceasi intrebare : stie cineva despre aceasta firma Trota ? conditiile de lucru ,salarizare etc.Avem vreun coleg ce lucreza la ei ? Multumesc anticipat colegii pt info !

• 1 month later...
Postat
  • Members

ce stiti despre aceasta firma am fost sunat si chemat la un inteviu si nu stiu ce sa fac pentru ca sunt cam departe de cluj. Multumesc

Postat
  • Members

nu sunt incepator am 2 ani experienta dar mai mult pe tara

Postat
  • Members

ce stiti despre aceasta firma am fost sunat si chemat la un inteviu si nu stiu ce sa fac pentru ca sunt cam departe de cluj. Multumesc

E spaniola la origine.Am discutat cu un coleg la Portsmouth, se plangea ca il cam alearga.Era angajat pe Slovacia, dar am inteles ca pe langa spaniolii ramasi in firma mai exista si romani angajati cu contract spaniol care o duc mai bine.

Salariul ajunge in jur de 1700 pe luna,din cate imi amintesc.Mai multe, din pacate nu stiu sa iti spun. :(

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Postat
  • Members

0740295418 .rasp o doamna foarte respingatoare.se lucreaza in echipaj nu va lasa cu colegu cu care va duceti va da un incepator  si asa o tineti pana la term. turei bani se dau la timp  in jur de 1600 e dar va alearga de va sar capacele  .mai multe nu pot sa va zic dr bune

Postat
  • Members

Trota e o firma serioasa in Spania.Circula mult pe Vielha!Depinde cat de seriosi sunt reprezentantii ei in Romania.Eu lucram la Llacer Y Navarro si ma intalneam des cu ei cand treceam Vielha.Atentie cu incepatorii pe acest traseu!

• 4 weeks later...
Postat
  • Members

salut colegii daca circula prin vielha e posibil sa fie din taragona sau vals oricum am trecut si eu pe acolo si vreau sa va zic ca treci [prin munti catre franta dar la intoarcere au facut o autovie catre lerida mai multe nu stiu

Postat
  • Members

trotta e din lerida.acolo vreau sa plec eu dupa ce termin cu atestatele.din ce stiu eu au multe friguri si fac mai toata europa.

• 2 weeks later...
Postat
  • Members

Salut colegii, ce acte sunt necesare la interviu ca eram in mers si nu am retinut tot daca imi poate spune cineva?

Am inteles ceva copii dupa permis, atestat, card tahografic si mai era ceva da nu am retinut.

Multumesc

• 4 weeks later...
Postat
  • Members

SALUTARE ......STIE CINEVA UNDE ARE SEDIU FIRMA TROTA IN CLUJ SAU UN TELEFON DE CONTACT ? MERCI.......DRUMURI BUNE !

Postat

0740295418  D,ra  Codrean

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Postat
  • Members

am  nevoie de o informatie,daca stie cineva cand se dau probe la trota an cluj,luni s au marti,daca se dau luni trebuie sa plec an seara asta,va rog sa ma ajutati daca stiti ceva ,las si un nr de tel sun eu 0754901001

• 1 month later...
Postat
  • Members

Firma nu este serioasa cand vine vorba de bani, se opresc bani pe diferite motive si se intarzie multe luni pana la restituirea sumelor. Se sta si foarte mult pe parcare in 2 se fac in jur de 15000km pe luna.Sper k va ajuta informatia si drumuri bune

• 4 months later...
  • 3 weeks later...
Postat
  • Members

cineva care lucreaza la ei este pe aici?nu cautam raspunsuri "din auzite"

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.