Sari la conținut
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Comunitatea soferilor profesionisti

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Bring / ex- Blomquist Trucking

Featured Replies

Postat
  • Members

Salutare colegi! Spuneti-mi cum este mai bine sa procedez: sa vorbesc la tel cu Jan Kotrik sau sa aplic on-line un cv? La aplicare on-line cer si contact de la ultimul angajator... eu am incheiat socotelile cu ultimul angajator azi ( din cauza conditiilor impuse) ,asa ca imi vine greu sa cred ca va da referinte bune despre mine, cu toate ca dpdv munca/remuneratie a fost totul in regula. Am lucrat 8 luni la ultimul loc de munca.

• Răspunsuri 300
  • Citiri 93,1k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Salut!   Doar ce am m-am intors de la Bring duminica. Am muncit pe expeditia din Linehaul,Norvegia. O mare prostie am facut ca am mers la aceasta firma. Iti dau 55 de euro pe zi ,indiferent ca munce

• Subscriu in totalitate la cele spuse deJOHNNYBLOMSHIT,si am o intrebare pentru domnul POPA:cumva esti unul din aia care si la venire si la plecare acasa se duc cu "darul" la birouri la Ziar?

• Sweet Angel, nu te obliga nimeni sa mergi cu minibus-ul. O faci doar daca vrei sa economisesti niste bani. Intr-adevar, e cam incomod, avand in vedere ca trebuie sa transporti bagajele cu tine mereu,

Postat
  • Members
Salutare colegi! Spuneti-mi cum este mai bine sa procedez: sa vorbesc la tel cu Jan Kotrik sau sa aplic on-line un cv? La aplicare on-line cer si contact de la ultimul angajator... eu am incheiat socotelile cu ultimul angajator azi ( din cauza conditiilor impuse) ,asa ca imi vine greu sa cred ca va da referinte bune despre mine, cu toate ca dpdv munca/remuneratie a fost totul in regula. Am lucrat 8 luni la ultimul loc de munca.

Cel mai bine suna

Postat
  • Members

Salut,cel mai bine e sa intri pe site si sa completezi formularul,dupa care te vor suna....si nu numai Kotrijk se ocupa de angajari...oricare din dispecerii care sunt pe lista,conteaza sa te exprimi coerent in lb.engleza sau germana,scris si citit,pentru ca vei comunica direct cu dispeceri din Danemarca,Suedia,Norvegia,Olanda,si apoi experienta si restul actelor.Si nu,numar de romania nu au,firma este in Slovacia...

Succes celor ce vor incerca.

Postat
  • Members

sal,am intrat pe site ul lor si am completat toate chenarele dupa care am atasat un cv si am incercat sa l trimit,problema esta ca- mi arata sa trimit si id ul,dar n- are rubrica pt el.unde- l pun,stie cineva?adresa este bringtrucking.com...poate sa ma ajute cineva cu numele site- ului lor corect?multumesc

Postat
  • Members
sal,am intrat pe site ul lor si am completat toate chenarele dupa care am atasat un cv si am incercat sa l trimit,problema esta ca- mi arata sa trimit si id ul,dar n- are rubrica pt el.unde- l pun,stie cineva?adresa este bringtrucking.com...poate sa ma ajute cineva cu numele site- ului lor corect?multumesc

http://www.bringtrucking.com/en/appform.php

Încearcă aici vezi tot așa iti da ?

Postat
  • Members

si eu am intrat pe siteul lor si nu merge ami arata error enter id si nu stiu la ce se refera ma poate ajuta cineva ca am completat toate chenarele ce a lasat colegul lkw_daniel MS ORICUM

Postat
  • Members

nu merge fratilor,am incercat si eu de vreo 5 ori.am scris administratorului de la Bring sa-si repare problema

Postat
  • Members

salut.am incercat chiar acum sa trim cv pe adresa data de colegul lkw_daniel,caruia vreau sa i multumesc,dar tot nu merge.imi cere id number.

• 2 weeks later...
Postat
  • Members
MAi domnul SweetAngel tu ai ceva cu Bringul? eu lucrez la Bring si nu este nimic adevarat despre ce vorbesti tu cu camioanele si cauciucurile,daca ti-a tras bani ti-a tras dintr-un anumit motiv eu sunt pe norvegia si am cauciucuri de se sperie neamtu' si masinile sunt noi au adus si Mercedes Actros..e plina firma de povestitori dastia de genu'care plang firma.. si ei sunt de 6 ani in firma sa fim seriosi..banii la zi,masini noi... se mai fac si km ce mai vrem? ca vii 2 zile cu minibusul poti veni cu masina personala cum vin si 60 % din firma..

Salut colegu si multumesc ptr info.

Te rog sa-mi zici si mie daca ma angajez la 01.02 februarie (la Bring) cand imi intra in cont primul salariu ?

Pe 15-17 . 02. sau pe 15-17.03 ?

Sunt chemat sa incep activitatea la Bring pe 01.02.ac pe un frig . Cum e treaba cu frigurile la Bring? Cam ce curse au?

Mentionez ca nu am lucrat pe frig niciodata.

multumesc

Postat
  • Members

colegule nu mai conteaza cand iti dau banii.daca ai prins dute.Am un prieten care lucreaza la ei si este foarte multumit .Salariul iti creste odata cu vechimea in firma.Maxim 1600e.Sa castigat odata 2000 dar acum norvegianul nu te mai lasa sa faci mai mult de 10.000 de km.La frig se mai alearga dar in limite de km si mai conteza si speditia cu care lucrezi.Eu nu ma duc ca o duc bine unde sunt acum altfel ma duceam si eu.

Postat
  • Members

Salut,pentru Cornell 41,daca incepi pe 1.02,primul salariu iti intra pe 15-17.03,dar dupa cca 10 zile de la angajare,poti sa ceri un avans de la dispecerul tau(100-150 eur-).Salariul maxim NU este 1600!!Daca faci km(si inca se fac)iesi mai bine.Despre km,depinde intr-adevar de speditie,dar eu anul trecut am avut o singura luna 10.500,in rest numai peste 11.700,la program!!NU rata angajarea la frig,desi au 2 motoare pentru ca au si 2 compartimente,nu e greu de lucrat cu el.Cit despre zgomot,o sa te obisnuiesti,si o sa te trezesti cind NU merge,daca tu l-ai setat pe continuu,crede-ma!Eu lucrez de 5 ani la ei ,deci,inca merge.Vei gasi baieti pe drum in bus,sau la locul schimbului care sa-ti explice despre setari si alarme.Succes si drumuri bune!

Postat
  • Members
eu stiu ca sunt seriosi  se lua lejer 1600 1700 e  se trag friguri si prelati  masini bune  . zice un coleg ca daca te angajeaza in sk le merge rau . din contra se extind /cu cu salaru la 2 olandezi platesc 3 romani si le mai ramane.

a, normal, pe romani toti vor sa ii plateasca mai prost... daca erau dispusi sa plateasca mai mult ar fi gasit ei in tara lor...

Postat
  • Members

Salut la toata lumea.

Puteti sa-mi spuneti daca angajeaza in echipaj format ?

Postat
  • Members

+421918325821 -Helena Balkova (vb romaneste doar cand vrea ),dar fara engleza sau germana putine sanse .

incearca totusi

Postat
  • Members
stii ceva despre aceasta firma, sunt seriosi?ca la 0,16 eurocenti e destul de bine.

sunt colegule, eu sunt la ei.

dupa 6 luni ai nu 16 da 17 centi

Postat
  • Members

Colegul cornell41 ne poti spune si noua te rugam daca ai fost acceptat la aceasta firma si in ce a constat proba de la ei de la sediu (daca a fost o proba)?

Multumim anticipat! Numai drumuri bune! :-c

Postat
  • Members

Pai te-ai angajat colegu sau nu?

Asa ai lasat de inteles. Am vorbit si eu astazi si nu au nevoie momentan. Am trimis un cv si astept

Postat
  • Members

nu colegule am vb cu ei la tel. au zis sa ma duc in Slovacia sa facem actele ptr angajare si sa ma duc in Norvegia sa iau camionu.

pana in Norvegia ar fi trebuit sa merg cu un microbuz. din Bucuresti ar fi trebuit sa merg cu microbuzul lor pana la ZIar in Slovacia.

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.