Sari la conținut
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Comunitatea soferilor profesionisti

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

URGENT!!!Soferi in UK....fara comision

Featured Replies

Postat
  • Members

Se cauta citiva soferi de TIR cu experienta,in jur de 5 soferi de inceput,in functie de cit de meseriasi vor fi primi 5 dupa ei se va hotari daca o sa mai ia si alti soferi.Se cere engleza nivel medium cu card digital binenteles.Repet doar soferi cu experienta,eu garantez ptr voi mai departe,daca EU simt ca ceva nui regula,pierdeti tot si e pacat sa va deplasati pina in UK pe bani vostri si sa va intoarceti a doua zi acasa.VE-TI DA TESTE DE CONDUCERE SI DE LIMBA ENGLEZA CU FIRMA ANGAJATOARE.Jobul este sigur,se lucreaza la diagrama,aveti dreptul la concedii anuale,de lucru este pe termen lung...salariul e bun,se va negocia cu fiecare in parte in functie de experienta si nivelul limbi engleze.VA TREBUI SA VA STABILITI UK,veti fi ajutati contracost sa va faceti acte de sedere in UK si tot ce trebuie ca sa nu aveti nici o problema cu nimeni...vi se va oferi si cazare contracost,plata salariului si a chiriei se face saptaminal.ptr mai multe informati contactati-ma pe adresa mea de E.mail si lasati-mi va rog si un CV pe E.mail va rog,am sa va contactez eu,dupa aceasta etapa va trebui sa vb cu patronul si apoi urgent va ve-ti deplasa in UK la probe,locatie e in Spalding

Postat
  • Members

:o :o :o

ca romani nu avem drept de munca in UK....

cum adica ne stabilim in UK?

daca trebuie card..cum se lucreaza la diagrama?

cum poti garanta pentru cineva care ti-a trimis un email cu cv-ul

sint niste intrebari retorice, nu astept raspuns....

Toate cele bune TUTUROR!!!!

Postat
  • Members

ca romani nu avem drept de munca in UK....

cum adica ne stabilim in UK?

daca trebuie card..cum se lucreaza la diagrama?

cum poti garanta pentru cineva care ti-a trimis un email cu cv-ul

Colegu'...putin malitios postul tau, si ca sa nu lasam intrebarile chiar retorice...uite cateva raspunsuri pt ele:

romanii au drept de munca in UK pe cel putin 2 cai legale. Prima, si cea mai uzitata fiind aceasta: http://www.easteurope.org.uk/cis_in_uk.htm ....si o a doua fiind posibiliatetea de a lucra la o firma care are deschisa filiala acolo. Eu insumi am lucrat la Transmec group London, so believe me, i've been there...

Revenind la caliatetea de "self employed"...adica un fel de liber intreprinzator ( in Romania), presupune sa-ti stabilesti acolo domiciliul"flotant". In ceea ce priveste lucrul " la diagrama", presupun c-ai auzit expresia( sofer de camin fiind....nu?) si care artistic exprima de fapt ca se lucreaza legal, adica respectand timpii de conducere si de odihna, si lasand magnetii ACASA.  No ofense, mie autorul postului mi se pare bine intentionat....dar asta se va confirma ( sau  nu ) doar daca va pleca cineva acolo, ajutat fiind de el, si daca desigur ne va informa si pe noi.

asfalt uscat va doresc.....si " god save the quuen!" ;D

Postat
  • Autor
  • Members

yo5peb....tu ma cunosti cred...sti ca eu sunt legal aici,nu cu contract"italian"vorba ta,intereseazate te rog inainte mai bine si dupa aia pune intrebari care incurca alte persoane in decizii.Avind in vedere ca nu percep nici un comision,nu as fi atita de parsiv sa aduc omul pina aici ca apoi sa plece acasa ca nu stiu eu ce vorbesc,romani pot lucra in UK.Am vazut pe acest site oameni care striga dupa ajutor,eu fiind un om cu frica de Dumnezeu am hotarit sa ajut omul daca pot si nu ma costa nimic....cer CV ca sa am ceva la mina,cum am zis,cine minte in CV pe el se minte ca va fi respins la testul de conducere,crede-ma ca am nas sa simt un sofer de cind se urca in TIR daca este sofer de raba sau de cursa lunga.Caut soferi cu experienta externa.Iar legat de card,diagrama....este doar o expresie..."lucram la diagrama".....adica respectam cu sfintenie programul de somn,pauza....si suntem platiti la diagrama sau card cum vrei sa-i zici...plata se face pe ora,nu la km sau zi.MERCY MAREUS.AI PERFECTA DREPTATE IN CE SPUI.

Postat
  • Members

coane mareus,....

completeaza matale profilul s-a stim CE ,CIT si ma ales CUM!!!

postul e al meu si scriu cum vreau EU...

daca vrei info iti pot da atasat enspe formulare de toate aplicatiile lui peste prajit.

daca vrei s-a analizezi gramatical ce am scris...fa prima data un edit la postul tau...

lasa regina ca are cine s-a o salveze...

stiu,chiar si eu, ca in UK se practica recomadarea, dar am vrut s-a spun ca doar dintr-un email si un cv...nu cunosti un om....

coane Cosmine.....era doar retorica......

Toate cele bune TUTUROR!!!!

Postat
  • Members

Pana la urma ABSOLUT toate anunturile de angajare se bazeaza pe incredere, si sa explic:

Caz 1: o firma da un anunt ca angajeaza personal-- am incredere sau nu in firma asta? ma bazez pe "din auzite" sau pe ceva concret?De unde stiu eu ca este serioasa chiar si in cazul in care am auzit despre ea lucruri bune?

Caz 2 : Cineva imi face loc la o firma-- de unde stiu eu ca voi fi tratat la fel ca ceilalti? ne bazam doar pe presupuneri si sa am incredere ca nu voi fi inselat in asteptari

Caz 3 : Anuntul de angajare cu comisionare-- am oare incredere sa dau niste bani in avans la o firma de recrutare( serioasa sau nu)?

Cazul de fata este un pic bizar ( ptr romanii din zilele noastre) : unul de-al nostru se implica cumva sa aduca pe altii acolo unde s-a stabilit el- poate fi de incredere sau nu-ce ar avea de castigat ca nu ia comision? pot sa am incredere in el? s-au dus in alte tari neamuri unul dupa altul si s-au inselat asa ca nu e o lege sa fie cunoscut sau strain. Sa vedem cam ce ar pierde in cazul in care are bune intentii: vin cativa romanashi care sunt buni in Cv-uri ,omul garanteaza ptr ei la firma si ei isi fac de cap pe acolo.Cam cum ar fi privit cel ce si-a pus obrazul?

Eu zic sa le luam pe toate ( anunturile) asa cum sunt si sa ne bazam pe noroc, pe Dumnezeu, pe intuitie sau pe ce mai vreti.

Putem si sa polemizam pe multe teme legate de angajari....ca deh, de-aia suntem romani-ne pricepem la toate.

Postat
  • Members

"Prietene"....YO.....

you are overreacting, si-ai nimerit ca nuca-n perete in topicul asta cu ambele comentarii....si la adresa mea, si la  adresa lui cosmin. Pai " coane" Eugen, te tii de dintr-astea la 41 de ani, ce anume " CE ,CIT si ma ales CUM!!!"vrei sa postez despre mine? suma hobby-urilor? Ete na, mi-am pus poza la avatar, de unde s-ar parea c-avem si pasiuni comune, doar ca de pe pozitii diferite. Despre gramatica...no comment...

Postat
  • Autor
  • Members

Mareus.....you are the best man...GOD SAVE THE QUEEN...YO5PEB....LAS-O BALTA FRATE SI ABTINETE ALTA DATA SA MAI ITI DAI CU PAREREA LA ANUNTURILE DE ANGAJARI...POSTEAZA-LE SI ATIT...PAREREA MEA....AM CREZUT CA TU ESTI SOFER DE CAMION DAR MA CAM INDOIESC DE AZI...SPER SA NU AM PARTE DE SOFERI CA TINE.DRUMURI BUNE TUTUROR SI

Postat
  • Members

Domnilor imi cer scuze ca mi-am permis s-a fac comentarii malitioase sau nemalitioase..la topicurile unde sint valabile doar aprobarile si citatele in limba engleza...

ce nu inteleg de ce trebuie s-a demostrez ca sint sau nu sofer de camion, cuiva..

All the best!!!

Postat
  • Members

Ca o observatie personala: majoritatea celor ce intra ca vizitatori si nu numai vizualizeaza cel mal mult anunturile cu angajari.Va rog mult sa nu mai polemizati pe marginea acestui subiect cu nimic mai deosebit fata de celelalte decat ca implica pe cineva de aici.

Postat
  • Autor
  • Members

Dragul meu coleg Yo5peb,eu am facut un anunt de angajare,doar il citesti si daca te intereseaza si te incadrezi in cerinte contactezi persoana care la postat,ATIT.Comentariul tau de genul...Romani nu au drept de munca in UK...a descurajat jumatate din cei ce poate ar fi vrut sa incerce.Drumuri bune tuturor ;)

Postat
  • Members

acesta este ultimul mesaj aici...

asa scrie pe site-ul ambasadei UK ....poate nu stiu eu prea multa engleza....dar poate stie altcineva.....

This page explains the restrictions on Bulgarian and Romanian nationals taking employment in the United Kingdom.

If you are a Bulgarian or Romanian national you are free to come to the United Kingdom to live. You will need to be able to support yourself and your family in the United Kingdom without becoming an unreasonable burden on public funds.

If you want to work as an employee in the United Kingdom you will need our permission before you start work. Details of the type of work you can take and how to apply for permission to work can be found in the Bulgarian and Romanian nationals section.

Once you have been working legally as an employee in the United Kingdom for 12 months without a break you will have full rights of free movement and will no longer need our permission to take work. You can then get a registration certificate confirming your right to live and work in the United Kingdom, although you are not obliged to do so. Details on how to apply for registration certificate can be found on the applying page.

You do not need our permission if you are working in a self-employed capacity. However, you can apply for a registration certificate to confirm your right to work as a self-employed person in the United Kingdom if you wish. More details are on the applying page.

If you are a student in the United Kingdom, you may take employment for up to 20 hours a week during term time and full-time work during vacation periods from your course but you must first obtain a registration certificate confirming that you are a student. More details are on the applying page.

Postat
  • Members

Yo5peb m-am intalnit si eu cu un sofer roman prin franta care lucra la caffrey international tot in uk si mi-a zis ca lucreaza de vreo 8 luni la ei cu acte inregula si zicea ca e platit la ora ia 50 de euro pe zi cand stationeaza si 110 euro pe zi cand conduce.

Postat
  • Autor
  • Members

Anuntul a expirat,Va multumesc.Mia fost teama ca imi veti bloca adresa de mail dar in doua zile mau contactat ....zero persoane.In total 20 de soferi trbuiau de inceput,Era urgent ca Luni se incepea munca.Colegul meu polonez care a facut acelasi lucru dar in Polonia si a perceput 100 euro comision a fost contactat de 54 de persoane,la salariu de peste 2000 lire pe luna,vb lui,ia putin,va las pe voi sa va dati cu parerea daca are dreptate.Azi am aflat ca romanul e nationalist,nici pe gratis nu pleaca de acasa.sau mai e varianta "Noua ne place doar sa ne jelim si cind i pui jobul in fata pe tava si gratis incepem sa ne scarpinam dupa ureche..."sau poate cu toti avem de lucru...nu mai inteleg nimic fratilor.Drumuri bune tuturor.

Postat
  • Members

Lasa Cosmine nu te imbatrani tu pt asta! Oricum, parerea mea e ca gestul tau a fost demn de lauda, cel putin din partea mea, ai vrut sa ajuti, tiai facut o parere, apoi de aici incolo, D-zeu cu mila. Toate cele bune si spor la treaba

Postat
  • Members

Datorita inceperii escaladarii acestui conflict aiurea , am considerat necesar sa elimin ultimile 2 postari!

Postat
  • Administrators

Acuma ce sa zic?  Se castiga ceva pt angajari in UK?  Am mai gasit anunt asemanator pe alt forum.

Salut,

Pentru cine este interesat sa lucreze in UK, in foarte scurt timp este posibil sa pot intermedia 20 de posturi de sofer categoria C+E cu experienta, in conditii foarte avantajoase (din informatiile ce le am pana acum, salariul este de 9.5 lire/ora si ce e extra se plateste mai mult).

Daca esti interesat sau stii pe cineva interesat, te rog lasa-mi un mesaj cu datele de contact.

Daca nu ai experienta, te rog nu deranja inutil.

Eu sunt acum in UK si voi reveni cu detalii imediat ce le am.

Multumesc,

Gelu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.