Sari la conținut
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Comunitatea soferilor profesionisti

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

SOFERII (.RO) DIN BUCURESTI SI ILFOV

Featured Replies

Postat
  • Members

Haideti sa vedem cine este din zona si poate o punem si de o intalnire saptamanala, bilunara, etc,

Incep eu cu prezentarea sumara

1. kosfuny- (Costi)-zoa Dristor, am un VW Crafter  deocamdata.

Postat

salut

fpasare(pasare florin)zona dristor ,in cautare de serviciu

Postat
  • Members

b93lfk (marian) piata muncii se poate organiza intalnire locala la mine in curte :))

Postat
  • Autor
  • Members

Toti trei vad ca stam in aceeasi zona! :)

Eu stau vsv de Victor Babes,deci la 5 minute de tine. Si avand in vedere ca stau si la bloc, curtea ta e binevenita. :)

Deci ,

1. kosfunny

2. fpasare

3. b93lfk

Postat

Fericit mai esti colegu (b93lfk)eu sunt nascut crescut la tara si maritat la bucuresti ,da nu asta-i baiul ci faptul ca stau la cutie asa ca oricand va hotarati sa o punem de o intalnire ne putem vedea.Mai ales ca acum sunt in cautare si nu gasesc nimik de lucru .

Postat
  • Members

pai daca tot stam in zona poate ne dam si o mana de ajutor unu altuia cu cv de munca , ca eu lucrez la unu care ma chiama doar cand are curse si el face doar local :(( e nasol da decat nimic e bine si asa

Postat

esti barbat ... maritat??????

Da sunt nu asa se spune cand stai la nevasta
Postat

pai daca tot stam in zona poate ne dam si o mana de ajutor unu altuia cu cv de munca , ca eu lucrez la unu care ma chiama doar cand are curse si el face doar local :(( e nasol da decat nimic e bine si asa

Da este super sa ne ajutam dar cred ca o sa fie greu pentru mine sa ma ajut si singur ca am pierdut legature cu soferia de 2 ani .Dar daca ajung pe undeva si este bine iti dai seama ca vin si spun sau pote pic eu la interviu si reusiti voi ,oricum vad ca in ziua de astazi este greu fara recomandare asa ca cu cat ne ajutam mai mult si suntem mai multi cu atat mai bine .
  • 3 months later...
Postat
  • Members

o sa fiu si eu pe aici,sincer ma asteptam sa fim mai multi,dar cred ca e prea nou subiectul,hahah oricum sarbatori fericite si drumuri bune  ;D:);D

• 1 month later...
Postat
  • Members

Servus tuturor ! Sant si eu de pe ci ! Snagov. Insa anul acesta numa dupa luna noiembrie ajung acasa! Atunci poate o punem de un sprit! Drumuri bune

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
Postat

salut!eu sunt nou pe aici !trebuie ssa plec in rusia la moscova e prima cursa.

poate sa ma ajute careva cu ceva sfaturi ?merci anticipat

Postat

Ginoxxx (Vali) va saluta de la piciorul dinspe Crangasi al Podului Grant. Momentan pedalez la un Chevrolet Spark... :D masina de serviciu... :-X

• 2 weeks later...
Postat
  • Members

Salutare la toti colegi.Cand va hotarati eu sunt prezent dar sa fie dupa ora 15.00.Bafta si drumuri bune.

• 1 month later...
Postat
  • Members

salut fratilor! stau in Minis mai precis linga admn.financiara sect.3!daca mai este valabila propunerea ma alatur si eu!va rog spune-ti-mi cum vom face sa ne vedem!drumuri bune si sanatate!

Postat
  • Members

salut. eu sunt vecin cu soferache  :))) adica la titan. hai sa aveti drumuri bune.

• 4 weeks later...
Postat
  • Members

eu la periferia bucurestiului , adica din ploiesti ,dar daca se anunta intalnire , in cateva minute sunt acolo ...

• 3 weeks later...
Postat

steffy si eu m-am mutat la periferie:). Stau in vest. Poate ne vedem la o apa plata (cu lamaie daca vrei dar neaparat cu hamei)intr-o seara dupa 8 ca sunt la lucru. Ym doctoru2005@yahoo.com

Va salut pe toti din ploiesti, capitala Patriei Harnicilor...:)

Postat
  • EX Staff

steffy si eu m-am mutat la periferie:). Stau in vest. Poate ne vedem la o apa plata (cu lamaie daca vrei dar neaparat cu hamei)intr-o seara dupa 8 ca sunt la lucru. Ym doctoru2005@yahoo.com

Va salut pe toti din ploiesti, capitala Patriei Harnicilor...:)

....eu stiiam ca e Patria Hotiilor !...... :D :D :D

Postat

hehehehe ... Stiai gresit colegule...:P

Aici la PH suntem toti harnici...unii la munca .... Altii la ciordeala....dar oricare ar fi situatia sunt sarguinciosi... :D

• 3 months later...
Postat
  • Members

Din militari va salut Cristian. Momentan sofer la MApN, sper viitor sofer de tir...

Postat
  • Members

Va salut si eu de la celalalt picior al podului Grant.(calea Grivitei)

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.