Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Doriti sa sprijiniti popularizarea site-ului si asociatiei punand in parbriz placuta cu soferii.ro?  

576 membri au votat

1. 1. Doriti sa sprijiniti popularizarea site-ului si asociatiei punand in parbriz placuta cu soferii.ro?

• E gratis?
      35
    • Da
      601
    • Nu
      11
    • Ma mai gandesc
      12
    • Cat dati?
      3

Postări Recomandate

• Members
Postat

Daca tot vreti sa faceti un ban pentru intretinerea sit-ului propun sa puneti la vanzare astfel de placute si autocolante, a-ti putea imprima si tricouri chiar si cani. Nu cred sa nu se gaseasca clienti. Bafta maxima.

• Members
Postat

Scuze ca nu am mai raspuns in aceste zile, am avut niste probleme medicale si in plus am fost implicat intr-un proiect,dar revin de azi cu vesti proaspete.Placutele si colantele vor fi gata saptamana asta la pretul de 9 lei setul ( placuta cu soferii.ro cu dimensiunile de 40/10 cm si colante de dimensiunile foii A4 cu sigla si textul de logo).

• Members
Postat

A iesit placuta prototip, celelalte vor fi si cu RO si steagul UE.

HEQL9.jpg

Va spun sincer, am mers cu ea prin oras putin,de la firma de publicitate pana acasa, sentimentul a fost ca trebuie sa fiu mai responsabil, am un blazon de aparat.Restul sunt gata pana joi.

• Members
Postat

Au iesit placutele si autocolantele.

cgZ_S.jpg

ch3_9.jpg

Pretul pentru un set (placuta+ autocolant) este de 9 lei (90.000 vechi) la care se vor adauga taxele postale sau de curierat.

In ceea ce priveste taxele postale ele pot fi mici ( aproximativ 3 lei) in cazul in care se plateste in avans coletul si nu mai trebuie ramburs.Pentru cazul in care doriti sa achizitionati, va rog trimiteti mail la leobango@yahoo.com, mesaj privat pe soferii.ro,sms sau telefon ptr cei ce imi stiu nr.,unde sa scrieti ce doriti, cate bucati, adresa de livrare si eventual daca doriti sa platiti in avans.

• Members
Postat

Voi trimite si in Spania, Italia sau tari a caror posta au contract cu cea romana.Referitor la partea financiara, plata se poate face catre un cont in valuta din Romania.Ptr mai multe detalii contactati-ma pe mail.

• Members
Postat

voi trimite toate seturile celor ce mi-au dat mesaje private,cu scuze de intarziere, astept doar sa se adune, mi-e greu sa fac multe drumuri la posta  >:(

• Members
Postat

Doresc si eu un autocolant si o placuta si sa imi zica cineva cum trebuie sa procedez pentru a intra in posesia lor.va multumesc.drumuri bune

• Members
Postat

acum fara suparare..insa nu cred ca este corect sa platim ca sa facem reclama siteului...peste tot in lume...daca vrei sa-ti faci reclama..platesti...nu e esti platit...corect?....

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.