Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Postări Recomandate

• Members
Postat

Am plastificat acum 4 ani atestatul pt. a fi protejat...in 2008 (parca) se da legea cu interzicerea plastificarii atestatului......pot avea probleme in acest sens?......desi daca am aflat eu bine legea nu se aplica retroactiv

• Members
Postat

Cred ca da,mai ales ca nu poti dovedi ca l-ai plastificat acum 4 ani.Eu cand am luat acu 2 ani atestatele de la ARR,mi-a spus fara sa-l intreb un Domn de acolo sa nu le plastific ca daca ma prinde cu ele plastificate imi da amenda.Asadar....,mai bine incearca sa dai cumva plasticul ala jos,ca oricum intr-un an trebuie sa-l schimbi.

• Members
Postat

Atunci ramane o singura varianta,il dai pierdut si scoti altul,ca taxa de emitere a unuia nou e mult,mult mai mica decat amenda pe care ti-ar dao distinsii domni de la ARR.

Vizitator Anonymous
Postat

Nu se dezintereaza nimic. Eu am scos atestatul din plastic dupa ce l-am plastificat.

si eu la fel!

ssingura problema e ca ramane oleaca de scris (din nume) pe plastic.. :o

• Members
Postat

Daca pina acum nu ti-a facut nimeni nimic stai linistit ca nu te v-a amenda nimeni.

Daca chiar dai de un cap patrat ii dai de o ciorba si ducasa sanatos sa o mince pe ultima.

• Members
Postat

eu il am de cativa ani plastifiat in Iasi si nu am nici o treaba cu nimeni , nimeni nu mi o facut obs. nici POL nici ARR,acuma zilele astea le scot pe alea tip ,,card,,:) noi  , uff am dat vreo 1500 lei pe persoane si marfa si cu examene si cu tot

• Members
Postat

Pai nu ti-au facut nimeni nimic pana acum, dar parca legea asta s-a dat ceva mai nou(cum ca nu ai voie sa plastifici acte) si probabil inca nu este bine pusa in aplicare, dar cine stie, este totusi bine sa verificati si sa mergeti legal.

• 3 weeks later...
  • Members
Postat

Dragi colegi eu am patit o ,am dat un leu sa plastific atestatele ,apoi am scapat de 2 ori de Arr primul a vrut sa mi dea 500 de lei noi amenda ,celalalt a spus ca daca ma mai prinde mi le anuleaza si ma pune sa fac cursul din nou,asa ca a trebuit sa le dau pierdute au trebuit declarate intr un ziar national plus taxele toate m au ajuns undeva la un milion de lei vechi... 1leu plastificarea 1 milion schimbarea lor...

• 1 month later...
  • Members
Postat

eu il am de cativa ani plastifiat in Iasi si nu am nici o treaba cu nimeni , nimeni nu mi o facut obs. nici POL nici ARR,acuma zilele astea le scot pe alea tip ,,card,,:) noi  , uff am dat vreo 1500 lei pe persoane si marfa si cu examene si cu tot

1500 de lei ? atat te-a costat ?

eu sunt din mures , acum vreau sa imi fac pt persoane , marfuri si transport agabaritic , oare cat ma va costa ?

eu din cate am inteles undeva la 800 de lei .. dar nu 1500 :o:O

• Members
Postat

astia-s cu capul.pe bune.eu il am plastifiat,deja a inceput sa se uzeze si plasticul.cum ar fi aratat fara protectie pe el??varza! ce nevoie au de el sa arate ca hartia igienica?nu au unde si de ce sa scrie,modifice,stampila ! m-au intrebet si pe mine in legatura cu plasticul,le-am bagat la inaintare faza cu protectia si cam asta ar fi...deocamdata am scapat...

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.