Sari la conținut
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Comunitatea soferilor profesionisti

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Sofer profesionist

Featured Replies

• 2 weeks later...
Postat
  • Members

e tare intoarcerea eu am vazut filmul :) nu  cred ca as putea sa fac si eu asa

• 9 months later...
Postat
  • Members

dupa siguranta manevrelor nu era prima data cind o facea,remorca avea un alt protap,nu cel normal,avea mai multa manevrabilitate ca unghi,si intradevar si experienta

Postat
  • Members

dupa siguranta manevrelor nu era prima data cind o facea,remorca avea un alt protap,nu cel normal,avea mai multa manevrabilitate ca unghi,si intradevar si experienta

Da de unde stii tu ca avea un alt ,,protap,, si nu era cel normal........ stii macar unde a fost facut filmul??
Postat
  • Members

problema e ca nu multi pot face asta.indiferent de protap. Drumuri bune.

Postat
  • Members

Remorca are ROATA a-v-a (cinci -cu ,,ci,,) !!!!!

Postat
  • Members

dragul meu coleg ady-lkw,nu stiu unde a fost facut filmul si nu ma intereseaza,daca ma poti lamuri tu ai multumirile mele,eu pot totusi observa ca a fost facut intr-o zona de munte ,unde sa facut un loc ptr intoarceri,pot observa la inceputul manevrelor protapul,ca doar se vede destul de clar cind da cu spatele ca acesta difera,il mai poti observa si atunci cind face ultima manevra si pleaca,o sa observi cred ca difera de cele normale,gen remorca frig,etc.Daca as fi  lucrat intr-o zona muntoasa si pe masini care carau lemne as fi putut sati spun mai multe despre tipul de remorci folosit.Si inca ceva colegul,sper ca ai observat ca singura data cind a fost mai atent a fost la ultima manevra cind a dat in fata,sa asigurat ca nu da peste perete stinca,asta ptr mine personal inseamna ca el a facut de n.. ori acea manevra si in alte dati.Nu pun la indoiala meseria lui,ci doar spun  ca a avut ceva atuuri cu remorca,asta nu e jignire pentru nimeni

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.