Sari la conținut
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Comunitatea soferilor profesionisti

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

FILME CU SOFERII AFLATI IN CURSE

Featured Replies

Postat

Filme cu soferii aflati in curse

Wakacje w trasie... :)

Postat

Aceste filmulete sunt facute la noi in tara

• 3 weeks later...
Postat

Alte filmulete cu soferi plecati in curse.

• 2 weeks later...
Postat
  • Members

Foarte tare primul filmulet cu cei doi care isi tot fac rocada.Mie imi place mult sa conduc noaptea. ;D

Postat
  • Members

Foarte fain si filmuletul cu Volvo-ul albastru al polonezului.Si muzica foarte buna. ::)

Postat
  • Members

La inceputul filmuletului cu Mercedes-ul Acros alb am crezut ca-i doar din poze facut colajul,...Ce bine ca nu a fost asa.Mi-au placut secventele de sofat noaptea. :P

Postat
  • Members

Pare interesant Renault-ul din filmuletul 4, da`, ma intreb, o fi bun de ceva ?, si nu ca ironie, ci chiar pentru ca nu stiu de ce-i capabil in general.

Postat
  • Members

Hah !, ce tare !. :P Soferul de pe Renault Premium 420 DCi face aerobic la volan. ;D Macar nu se plictiseste.Acum o sa-mi spuna careva (destept, evident), ca mai la toate camioanele se salta asa scaunul soferului. ::)

Postat
  • Members

Bai frate, da` cat e animalul de Renaul Magnum,... :o Si i mai sta bine si-n negru.Mi-a placut ca polonezul si-a pus un Dream Catcher sa balangane la parbriz. ;D

Postat
  • Members

Foarte frumos si primul filmulet de pe la noi !.Oare pe langa ce apa curgatoare au trecut nenile cu camionul asta ?. ;D Superb !.

Postat
  • Members

Ce talambi is astia care claxoneaza ca disperatii la bietele cornute.Ele isi stiu drumul catre casa de la pascut, dar, ca nu merg acum in sir indian pe marginea soselei, deh, ata ete !.Satul ala exista cu mult inainte sa fie camioane, iar oamenii locului aveau vaci de cand s-au asezat acolo, si drumul prafuit era drumul laptelui.Putin respect nenilor soferi, putin respect !. ;D

Postat
  • Members

Mamaaa !, s-a gasit un polonez sa mestereasca un colaj cu poze din cursa lui prin Romania, si taman hartoapele le-a gasit interesante. ;D No mercy ouer european brother. ::)

Postat
  • Members

S-au distrat polonezii aia doi din filmuletul patru (seria a II-a), de numa.Cred ca doar pentru pofta de ras ar reveni oricand la noi.Ce Cartoon Network fratilor !?,...Romaniaaaaa !. ;D

Postat
  • Members

Destul de reusit si filmuletul 5 (din coada).Sunt mahnit de faptu` ca, la noi nu isi dau interesul autoritatiile sa fie semnalizate soselele noaptea cu acele marcaje fluorescente din PVC.Totodata, tarile civilizate au si cetateni care sa nu le rupa, sa nu le sparga, sa nu le faca zburate, ce-i drept. >:(

Postat
  • Members

Fain !,...Ultimul filmulet a lu` "apostol" are o cursa in interiorul Poloniei.Au si ei problemele lor, in mod cert, dar cat de cat si-au tras niste autostrazi fratilor.Si ce sosele, ce sosele !?. ;D Macar la ei sunt carora sa le pese de tara lor,...la noi ?,...ar vinde astia si pe mama lor, cat sunt de nemernici. :(

Postat

S-au distrat de la inceput pana la sfarsit! Macar s-au amuzat la culme ca la celelalte capitole suntem varza :D

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.