Sari la conținut
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Comunitatea soferilor profesionisti

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Probleme Volvo FH12

Featured Replies

Postat
  • Members

Va rog sa-mi ziceti ce inseamna un triunghi cu varful in jos pus deasupra de o linie ondulata? Se aprinde la bord sub turometru. E de culoare rosie si mai are si un ticait cu el in bord. Cateodata in relanti se stinge, cand turez se aprinde iar. Deasemenea pernele de pe tractiune se ridica la maxim si nu le pot face nimic. Oare au ceva legatura una cu alta? Ms tare mult

Postat
  • Members

E de culoare rosie si mai are si un ticait cu el in bord.....

Sunt si cifre care descresc spre 0?  ;D ;D ;D

Acu', fara gluma, ma tot chinui sa-mi dau seama ce e semnul ala, si pana prind un volvo pe aici, sa ma dumiresc, dureaza.Ar putea fi vreun semn de alternator, dar nu ar avea treaba cu suspensia.Mai degraba cred ca e e semnalul de turatie de la alternator ptr turometru.Mai vorbim.

Postat
  • Autor
  • Members

Nu e bomba, stai linistit...  ;D ;D ;D. Nu are legatura cu suspensia, ca am curatit o supapa si acuma se egalizeaza bine pernele. Da ticaitul si semnul ala tot acolo sunt. Cateodata dimineata in relanti se stinge si ticaitul si martorul, dar dupa ce se incalzeste motorul nu se mai stinge toata ziua

Postat
  • VIP

Nu e bomba, stai linistit...  ;D ;D ;D. Nu are legatura cu suspensia, ca am curatit o supapa si acuma se egalizeaza bine pernele. Da ticaitul si semnul ala tot acolo sunt. Cateodata dimineata in relanti se stinge si ticaitul si martorul, dar dupa ce se incalzeste motorul nu se mai stinge toata ziua

Eu ti-am mai spus ce probleme are,da tu nu ca batman batman, martorul ala zice ca trebe schimbat camionul cu unul nou si  de cel putin 500 hp ;D  ;D ;D

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.