Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

DE ROOY

Vizitator Anonymous

Postări Recomandate

Vizitator Anonymous
Postat

Salut coleg,eu am lucrat in 2007,dar a trebuit sa plec,afacut tata infarct si atrebuit,sa-l operez la fundeni,m-as intoarce dar nu mai stiu daca mai au reprezentanta de la brasov.Au fost corecti nu ca urmatoarele firme la care am fost.Daca mai stii ceva de firma,da-mi un semn.Sanatate si drumuri bune!

• 4 months later...
  • 1 month later...
  • Members
Postat

Pentru colegii care au lucrat la DE ROOY mai stiti ceva de ei? Am lucrat si eu la ei si au fost cinstiti cu banii!!! DRUMURI BUNE SI SA AUZIM DE BINE!!

• Members
Postat (editat)

Agentia din Brasov nu mai este iar angajarile se fac acum direct in Olanda! Trebuie sa iei legatura cu Peter sau "nea petrica" cum ii ziceau romanii ! Numarul  acestuia il gasesti pe site-ul firmei! Mai sunt cativa romani , nu multi ca alta data! Banii cam in jur de 1800 euro!

Editat de cico_3504
  • 4 years later...
  • Members
Postat (editat)

de rooy am lucrat eu pentru ei sunt te treaba dar masinile sunt sub orice critica am plecat de la ei din cauza ca nu se respecta programul de condus pauza de 45 ore nici nu exista in vocabular la ei

Editat de cico_3504

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.