Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Postări Recomandate

• Members
Postat

iarasi au anunt pe mercador ca angajeaza soferi........eu am sunat dar iau numai cu experienta...........eu zik ca cine are exp sa incerce..par seriosi si au masini bune..drumuri bune

• Members
Postat

pt nitacatalin 8) bre colegu tu esti unu din aia k deschid usa cu capu la araisa k numa astia o duc bine la araisa iar un sofer cu 10 ani experienta tir extern si kare nu cotizeaza la disponenti si la director si cere drepturile normal ca e un neispravit k baga mana se plimba cu tiru prin oras hai pa tineo tot asa

• 2 weeks later...
  • Members
Postat (editat)

cunosc un sofer de la firma asta care lucreaza de 2 ani de zile si este foarte multumit de conditiile de munca si plata efectuata pentru munca depusa ;D......asa ca taceti din gura ce`i care nu cunosc treaba

Da prietene!Si eu il cunosc pe Obama :-\.... "asa ca taceti din gura ce i care nu cunosc treaba"!!

Cand postezi ceva, > :( spune din propria experienta nu de la un cunoscut.

Editat de cico_3504
  • 3 years later...
  • Members
Postat

Salut la toata lumea , vad multe comentarii si pro si contra dar mai vad ca sunt foarte multi care se trezesc vorbind in necunostinta de cauza. Dupa parerea mea e cam cea mai serioasa firma din oras , si sa vad eu care are curaj sa imi spuna ca nu e asa , dar sa dea si explicatii. Da, au nevoie de soferi deoarece in ultimile luni au achizitionat un numar destul de mare de masini.

am lucrat pentru aceasta firma acum vreo 3 ani! cred ca sunt in masura sa-mi dau cu parerea!!! intr-adevar, esti fortat sa dai peste program,la decont e jale MARE!! sau cel putin, era,nu stiu cum o fi acum!!! ti se opresc bani din toate( consum motorina,depasire km,paleti, s.a.m.d) da,asta este *cea mai serioasa firma din oras*!!! stiti cum e,si cioara spune ca puiul sau e cel mai frumos!!!! e adevarat ca sunt unii favorizati(ALIN& co). e o firma bunicica pentru incepatori(cred ca de aia si angajeaza be banda . ( ELIMINAT ) !! va doresc drumuri bune,( ELIMINAT) .....!!!!!

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.