Sari la conținut
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Comunitatea soferilor profesionisti

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

FILME CU SOFERII AFLATI IN CURSE (2)

Featured Replies

Postat

Alte filmulete cu soferii aflati in curse

Postat

Care stiti um se numeste melodia din primul video?

Postat
  • Members

Fain primul filmulte al polonezului plecat in cursa intre Katowice si Wroklaw. ;D

Postat
  • Members

Fain si filmuletul 2, mai ales ca-mi place mult prima melodie, Moby cu "Why Does My Heart Feel So Bad ?".La a doua melodie am un lapsus cu solista, da` parca-i mai interesanta versiunea de aici. ;D

Postat
  • Members

Frumos si filmuletu` 3 !, si prima melodie, Andreas Johnson cu "Glorious", da`-mi place mai mult Amy McDonald cu "Mr. Rock & Roll" (e mai potrivita la drum).

Postat
  • Members

Vad ca are gusturi faine in materie de muzica polonezul care-i sin filmuletul 4, cu Man-ul lui,...Bravo !.Nu inteleg insa cum naiba nu-i deranjeaza pe unii fanioanele acelea lipite cu ventuze de parbriz ?!.Pe mine ma streseaza dor vazand aceste clipuri. ;D Rapeste tot farmecul la drum, parerea mea.

Postat
  • Members

Si filmuletul 5 frumusel,...Mai ales cu prima melodie, dar, cine o canta oare ?, ca eu sunt pe langa. ;)

Postat

Un filmulet care imi place foarte mult

Postat
  • Members

Resusit si filmuletul 6, mai ales ca-i si pe traseu de seara.Ce interesant este cand treci pe langa parcari unde unii se odihnesc, si mai tarziu esti ajuns la randul tau in timpul odihnei de "codasi". :P

Postat
  • Members

O secventa din filmuletul 7 mi-a adus aminte de cat de interesant arata seara/noaptea un ambuteiaj (mai ales in viraj), si cat de frumos se vad pozitiile, franele calcate si avariile din loc in loc. ;D::)

Postat

Mie imi plac toate filmuletele ca doar de asta le pun. :P

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.