Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Postări Recomandate

• Members
Postat

Centrum-H.Essers . Cea mai clara dovada a ceea ce a ajuns soferul. Nu vorbesc in necunostiinta de cauza .Am incercat sa ma angajez la Centrum -filiala Oradea  avand experienta dar nu am reusit. Aici pot confirma cei care au lucrat in Centrum-Oradea. Baietii mai vechi pot confirma asta-- PIT-- NELU AVRAM -- STEFANICA--- IMI  GASPAR.  Deci nu ajungeai in Centrum dupa cateva luni de la dobandirea permisului sau a atestatului. Scuze am uitat pe ILIE. Un fost coleg .-- TUDOR.

• 1 month later...
  • Members
Postat

CANDIDATUL IDEAL:

•Atestat profesional pt transport marfa

•ADR pt marfuri periculoase

•Card digital pt tahograf

•Experienta in domeniu – min. 2 ani (constituie avantaj)

•Limba engleza, germana sau franceza (nivel conversational)

•Permis conducere cat.B C E

•Disponibilitate pentru lucru in strainatate

RESPONSABILITATI / BENEFICII:

•Livrarea sau ridicarea mărfurilor în mod operativ, şi în conformitate cu dispoziţiile primite de la conducerea firmei sau cu comenzile transmise de client;

•Minimalizarea cheltuielilor de transport;

•Respectarea timpilor de conducere si a celor de odihna, conform legislatiei in vigoare ;

- Interviuri si testari vor avea loc in a treia sambata din fiecare luna, la ora 08:00 in Targu-Jiu la pensiunea LA NARCISE(centura Tg.Jiu-Ramnicu Valcea)

Pentru informatii sunati la tel.:

0722-578972 - dl Monenci Florian

0735-050705 - dna Monica Derecichei

• 2 weeks later...
  • Members
Postat

Din cate am inteles in urma discutiei telefonice pe care am avut-o cu o d-soara, ar fii vorba de 1500/luna.

Problema e ca se sta 3 luni afara...

Parerea mea e ca e cam mult...

Drumuri bune !

• Members
Postat

:-\Am vorbit ieri cu un fost coleg care inca mai lucreaza la ei si mi-a spus ca au avut sedinta in Belgia si l-i s-a comunicat ca nu vor mai fi platiti la km efectuati (lua cam 1500-1600euro), ci vor fi platiti cu 35euro pe zi plus salariul pe tara 180 euro.....adica 1200euro in total

-Cam putin !

Vizitator Anonymous
Postat

unde v-a chemat pt test ca se dau anumite teste inainte de angajari la pta neamt si tg jiu

daca e cinev din iasi sa-mi dea mesaj...

Vizitator Anonymous
Postat

colegu eu am fost sunat de ei si m-au intrebat de experienta pe 22to le-am zis ca am pe 7 to si m-au refuzat da na tu incearca

• Members
Postat

Din cate am inteles in urma discutiei telefonice pe care am avut-o cu o d-soara, ar fii vorba de 1500/luna.

Problema e ca se sta 3 luni afara...

Parerea mea e ca e cam mult...

Drumuri bune !

Pai daca se da 35 de euro la zi de unde sa iasa 1500 euro pe luna???.......35 x 31 de zile = 1085 euro....e cam putin zic eu

• Members
Postat

Ar lua in calcul si zilele in care faci repaus... + ca daca ai mai multe incarcari ... am inteles ca se da ceva si pt asta...

Cel mai bine ar fii sa ne spuna un coleg care e angajat la ei !!!

Drumuri bune la toti colegii !

Vizitator Anonymous
Postat

am vorbiy cu un coleg in gent si mi-a zis ca le da si la km plata si la agatare/dezgatare. asta era acum un an in toamna...

• Members
Postat

mar interesa postul de sofer, am card tahograd, atestat profesional, nu stiu limba, nu am mai lucrat pe comunitate, nu ma derajeaza cat timp sunt plecat. as vrea sa stiu ce salar oferiti,va multumesc. 0742997609 sorin

• Members
Postat

Tu crezi ca o sa te sune  Essers sa-ti raspunda la intrebarile cu multe greseli de scriere postate pe un forum?

Oricum din ce ai enumerat tu acolo nu vad nreo sansa sa lucrezi la ei in viitorul apropiat.

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.