Members lentzu38 Postat Februarie 20, 2015 Members Postat Februarie 20, 2015 Am auzit aceasta poveste de parcare de cateva ori si desi pare o poveste horor totusi cred ca poate fi adevarat, e posibil in ziua de azi si cum se spune ca orice basm are un sambure de adevar. Citează
Members EDI Postat Martie 13, 2015 Members Postat Martie 13, 2015 si eu am adormit intr-o parcare si m-am trezit dimineata cu o durere in zona inghinala...ce credeti ? m-am trezit fara parul pubian... am fost jefuit pentru transplant de tulei... 1 Citează
Members oldtrucker Postat Martie 14, 2015 Members Postat Martie 14, 2015 Bine ca i-au lasat cardul taho ! .....ca altfel ....nu putea justifica activitatea pe ultimele 28 zile Citează
Members alexpu1u Postat Iunie 12, 2015 Members Postat Iunie 12, 2015 Am ras Ce povesti mai inventeaza plictiseala din om. - precis rinichi de sofer de camion sint la mare cautare pe piata...om sanatos, maninca regulat,....-rinichiul nu e un filtrul de motorina, 3 chei fixe si o tubulara...- nu se potriveste de opel la cielo. - un sofer s-a trezit fara minte, cel mai probabil de la alcool ) Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.