Sari la conținut
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Comunitatea soferilor profesionisti

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fenomen inexplicabil

Featured Replies

Postat
  • Members

Niste instrumente topografice nu ai gasit prin zona?

Postat
  • Members

exista mai multe zone de genu asta.. mai e una in zona suceava si una in zona vicenza[italia] .. asta ce am vazut eu.. probabil ca sunt mult mai multe , se zice ca sunt ceva forte magnetice

Postat
  • EX Staff

Nu-i nimic inexplicabil,nu sint forte magnetice......masina de fapt coboara,configuratia mediului inconjurator duce la o iluzie optica.....upsssss,am dezvaluit misterul !!!

Postat
  • Members

Pai normal ca este vorba de magnetism......Sherlock Holmes care esti  ;D ;D ;D. Daca este o foarta magnetica destul de mare, poate trage o masina chiar si la deal.

Postat
  • Members

Nu-i nimic inexplicabil,nu sint forte magnetice......masina de fapt coboara,configuratia mediului inconjurator duce la o iluzie optica.....upsssss,am dezvaluit misterul !!!

foarte bine alin, vara trecuta am verificat treaba asta in maramures cu o piatra legata cu sfoara, totul e o iluzie optica

Postat
  • Members

NU ESTE DOAR O ILUZIE OPTICA . eu am oprit acolo in zona de care vb. in italia si am vazut cu ochii mei

iluzie - ILÚZIE, iluzii, s.f. 1. Percepţie falsă a unui obiect prezent înaintea ochilor, determinată de legile de formare a percepţiilor sau de anumite stări psihice sau nervoase. 2. Fig. Situaţie în care o aparenţă sau o ficţiune este considerată drept realitate; speranţă neîntemeiată, dorinţă neîndeplinită; închipuire fără o bază reală, amăgire; himeră. ♢ Expr. A(-şi) face iluzii = a nădăjdui sau a face să nădăjduiască lucruri irealizabile; a (se) amăgi. A-şi pierde iluziile = a rămâne dezamăgit. [Var.: (înv.) iluziúne, -i s.f.] – Din fr. illusion, lat. illusio, -onis.

Deci...ce instrumente pentru masura unghiurilor verticale foloseai?

Postat
  • Members

Pe Magura (BC)  este o portiune de drum ca asta.

Postat
  • Members

Unde se porduce fenomenul din imagini ?

Locatia este pe drumul ce merge de la Cavnic spre Ocna in Maramures, este chiar dupa ce se termina serpentinele cand vii dinspre Cavnic spre Ocna.

Postat

APOCALIPSA,V-ATI GANDIT?

Postat
  • EX Staff

APOCALIPSA,V-ATI GANDIT?

Nu uzati "Caps on" in scrierea mesajelor.....adica acestea se scriu normal,cu litere mici !

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.