Sari la conținut
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Comunitatea soferilor profesionisti

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

VOS LOGISTICS

Featured Replies

• Răspunsuri 89
  • Citiri 75,9k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Acum trei saptamani m-au sunat si pe mine, cu toate ca nu am aplicat ( niciodata ) pentru un job la VOS LOGISTICS ( nici nu am nevoie, nici nu sunt nebun ). Interlocutorul mi-a balmajit ceva despre o

• Vina este a soferilor nu a firmei , firma pune in practica ce invata de la  soferi.

• Salutari colegii.   Am pus pe aici pe forum faptul ca VOS este in procese cu sindicatele. Faptul ca plecati din firma este o favoare pe care le-o faceti. Inscrieti-va in sindicat si aveti sansa sa r

Postat
  • Members

Ms MANV10 , trebuie sa caut ceva poze sau filmulete si cu interiorul lui ;)

Postat
  • Members

Ms MANV10 , trebuie sa caut ceva poze sau filmulete si cu interiorul lui ;)

off topic :P

• 4 weeks later...
Postat
  • Members

Daca nu sa schimbat nimic, filiala e la Oradea/Tg. Mures. Insa cu colegii care am vorbit erau angajati la filiala din Slovenia.

Uite aici un nr. de telefon:

Tarcsai Sándor 00421902904040

Suni frumos, zici ca esti din Romania (domnul Sandor vorbeste romana, engleza si maghiara) si ca vrei sa te angajezi la VOS Logistic.

Am sunat,dar nu cred ca e bun numarul.Suna ocupat. :(

• 1 year later...
Postat
  • Members

Sa stii ca Vos nu are filiala in Romania.Au avut filiala in Ungaria in orasul Mezotur.Vos face din nou angajari dar platesc 40 euro pe zii.Mai multe detalii nu mai stiu,dar daca mai aflu ceva o sa va anunt

• 1 year later...
Postat

am auzit ca va deschide cat de curand o filiala in cluj asa ca fiti pregatiti cei care au experienta.

• 3 months later...
Postat
  • Members

au inceput angajarile la vos logistic.firma e pe strada traian vuia 91a,in curte la service-ul MIPA.

Se plateste 35 eur la zi,vor fi bonusuri,se respecta programul de conducere.

Masinile vor fi Scania Highline noi noute.Se va lucra 6 saptamini cu 2acasa.Trebuie sa stii o limba straina,comunicarea cu dispecerii se face prin sistemul de comunicare instalat la bord.

Mai multe pe saptamina viitoare..

Postat
  • Members

Un mail un numar de tel stie cineva? Multumesc drumuri bune si platite!

Postat
  • Members

nu am numar de telefon ,dar eu am trimis CV la Vos olanda si mi-a raspuns o tanti de la HR, care mi-a redirectionat CV-ul catre filiala din Ro.am fost la interviu si a fost ok.trebuie o limba straina,sa stii sa completezi un CMR.presupun ca vom da si o proba de conducere in olanda.eu o sa plec catre olanda dumica viitoare pe 15  iulie.Deci fa un CV in engleza si trimite-l la Vos.Succes

Postat
  • Members

Multumesc frumos colegule, o sa trimit si io un cv in Olanda atunci....Drumuri bune sa ai si succes!

• 3 weeks later...
  • 5 months later...
Postat
  • Members

vos logistic Romania

str .traian vuia91a

cluj napoca

0736555701 marius utiu

mutiu@voslogistic.com

momentan poti trimite cv dar,, doar pentru a-si face o baza de date...

bafta!!!

Postat
  • Members

La acest nr. de de telefon de la ei am sunat de 2 ori.Tot de atitea ori mi-a respins si mi-a trimis mesaj:"Nu pot vorbi acum.Va sun eu mai incolo" si inca nu m-a sunat  0733759155.Poate are altcineva noroc

Postat
  • Members

atunci incercati si la numerele astea;pentru voss..

dozsa marton0733759155

secretariat  0372412500

• 1 month later...
Postat
  • Members

ceva noutati de la voss logistics are cineva? a fost ceva coleg la interviu,sau s-a angajat cineva de curand la ei? eu am trimis cv de ceva vreme dar deocamdata nimic,

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Postat
  • Members

salut colegii eu am fost la vos logistic angajat am stat o saptamana pe comunitate si am venit acasa,sunt foarte corecti cu banii primesti masina noua scania banii sunt 1000 lei pe tara si 35 euro la zi dar din pacate esti ca si cainele pe lant cam atat succes colegii ;)

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.