Members Eugen_tm Postat Ianuarie 12, 2011 Members Postat Ianuarie 12, 2011 Conform site-ului www.fahrverbote.eu,din 2.01.2011,in Spania a intrat in vigoare o lege care interzice fumatul in masini care apartin firmelor,respectiv soferilor de camion. Chiar si in cazul unei pauze de fumat,trebuie sa parasesti masina. Citează
Members Tavy985 Postat Ianuarie 12, 2011 Members Postat Ianuarie 12, 2011 Legea asta ar fi buna mai ales in Romania.Vad destul de dez soferi de camion, ce conduc cisterne, care fumeaza, desi au la capul lor (langa geamul lateral) "IMFLAMABIL" foarte mare scris. Citează
Members Mercedes_freak Postat Ianuarie 13, 2011 Members Postat Ianuarie 13, 2011 La cisterne si la ADR e interzis fumatul cred de zeci de ani si e un lucru util. Da la marfuri generale, asta e o tampenie! Cum sa-mi interzici tu mie ce sa fac eu in camionul meu personal??? Oare nu a fost nici o urmare in sp? Citează
Members guvis Postat Ianuarie 13, 2011 Members Postat Ianuarie 13, 2011 Eu sunt sceptic a aceasta lege ar exista. Oricum nu m-ar deranja deloc caci sunt nefumator,cu ocazia asta cand revin din concediu nu as gasi in masina miros de bodega Citează
VIP MANV10 Postat Ianuarie 13, 2011 VIP Postat Ianuarie 13, 2011 La cisterne si la ADR e interzis fumatul cred de zeci de ani si e un lucru util. Da la marfuri generale, asta e o tampenie! Cum sa-mi interzici tu mie ce sa fac eu in camionul meu personal??? Oare nu a fost nici o urmare in sp? Nu e vorba de camionul personal,e vorba de camionul pe care lucrezi,adica patronul poate sa iti impuna aceasta regula. Citează
Members guvis Postat Ianuarie 13, 2011 Members Postat Ianuarie 13, 2011 Pai in titlu spune ca ar fi lege deci valabila pentru toata lumea chiar daca ar fi masina personala,cum e si cea referitoare la handsfree.Narghileaua o fi permisa?? Si la noi am vazut catava anunturi in care se specifia ca angajeaza sofer nefumator. Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.