Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Postări Recomandate

• Members
Postat

prin natura meseriei am fost in multe locuri (lucrez pe autocar turistic) recomand grecia in nici un caz grecia continentala ci insulele( corfu in special) este superb italia in circuit ,lacul como la granita italia -elvetia pentru familisti turcia all-inclusive dar si romania avem o tara minunata pacat ca nu este promovata si nu ai cum ajunge cu autocarul in multe locuri

• Members
Postat

In primu rand la locurile si peisajele mirifice care se gasesc in zona asta. Pt cine nu stie, Maramuresul istoric asa cum ii zicem noi, se gaseste in bazinul hidrografic al raurilor Mara, Iza, Tisa si Cosau. Asadar se situeaza intre varful Prislop inspre Borsa, Huta inspre Satu-Mare si Gutinul inspre Baia Mare. Atractiile le gasiti voi pe net, manastirea Barsana, cimitirul vesel din Sapanta, diferitele pastravarii cu privelistile lor superbe, care iau amploare din ce in ce... Si deasemenea, fiecare pensiune agroturistica are programul lor turistic... Raspund cu placere la orice intrebare, bineinteles cat ma pricep...  ;)

• Members
Postat

Am luat cateva informatii despre Lacul Como.Este absolut splendid si e aproape de Elvetia,pe care vreau de asemenea sa o vizitez.E frumos Maramuresul,ca doar de acolo ma trag si eu,insa e cam departe...Cred ca fac ceea ce am spus mai sus plus o tura de Franta.

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.